Vad är innerslang?

innerslang är röret inuti ett skyddande yttre däck som används generellt för att hålla luft och hålla hela däcket pumpas till en lämplig nivå. De är mycket känsliga i många fall och därför behöver någon form av yttre skydd för att inte bli lätt kan punkteras. Om man inte blir skadade, kan det vara möjligt att reparera det inre röret med en billig lapp.

Alla däck har innerslang, eftersom de kan hålla luften med andra komponenter. Flesta personbilar däck hör till denna kategori. Men det finns fordon på vägarna, såsom motorcyklar och tunga lastbilar och traktorer som kan ha innerslangar, om det kan finnas andra alternativ för dessa typer av fordon. När tänker de flesta på en innerslang, får sin ansökan på en cykel vara det första man kommer att tänka på. För många kan en cykel ha varit deras första erfarenhet av innerslang. Om punkterade, ofta en patch var allt det skulle ta att reparera den. Naturligtvis kan nya också köpas relativt billigt.

Större innerslangar har också använts för rekreation, såsom slangar ner floder och andra vattendrag. I denna ansökan, tar en enskild innerslang och flyter i det ner en flod. Inner slangen är särskilt populär i områden där vattnet är relativt tydlig, t. ex. i närheten av en fjäder, eller bergsbäckar, där det kunde bli låg vit vatten för att göra det lite intressant. En annan form av vatten slang innebär innerslang att dras bakom en båt, ungefär som en skidåkare skulle vara. kan Sådana innerslangar också användas i backen efter en snö har fallit. De fungerar enligt liknande principer i en släde, där allvar tar ner dem i backen i hög hastighet. Medan några pulkor kan drivas under styra ryttare erbjuder innerslang ingen sådan lyx.

Vare sig det är i backen eller i vattnet några Rören är särskilt avsedda för sådan verksamhet. Som sådana kan de vara bredare och mer stabila än andra typer av slangar. Dessutom kan de ha flashiga färger och med falska bottnar för ett visst skydd mot väder och vind. I sådana fall, är inte sant innerslangar, eftersom de var aldrig avsedda att placeras på däcket. Trots termen innerslang är godtagbar för dessa produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.