Vad är ett Head Shot?

På samma sätt som andra kan använda visitkort, en skådespelare eller modellens marknadsföring bästa sättet är en stor blank fotografi kallas "huvud skjuten. " Aktör huvud sköt åtföljs ofta av hans eller hennes CV, som listar alla tidigare egenskap erfarenheter, utbildningsbakgrund, speciella färdigheter och kontaktinformation. Efter en audition, kan en aktör bli ombedd att lämna minst en kopia av hans eller hennes huvud sköt med Rollsättare eller producenter. En aktör utan huvud skott kan snart vara glömd under gjutningen processen, så att ha ett tillräckligt antal till hands hela tiden är viktigt.

När en fotograf tidtabeller en kund om en huvud skott session, är det inte bara en fråga om att skjuta en snäv bild av skådespelarens ansikte. En professionell fotograf kommer att inrätta olika poser för att visa en skådespelare utbud, eller den aktör kan gå igenom flera kostymbyten. Varje färdig huvudet skott ska se naturligt, om kanske lite glamoriseras. Producenterna eller Rollsättare använder ofta en aktör huvud sköt för sina egna syften, som att bedöma en familj likhet mellan aktörer eller mäta kemi mellan leder. Detta är anledningen till att ha en ärlig huvud skott är viktigare än att ha en glamorös en.

Ganska ofta en aktör kommer att skriva ut en aktuell CV på baksidan av ett huvud skott eller försiktigt fästa den med häftklamrar. Ett huvud skott är i allmänhet inte större än ett vanligt 8 av 10 porträtt fotografi, vilket gör det lättare för producenterna att samla in allt i huvudet skott de tar emot och lagrar dem i kuvert. För maximal effekt bör en chef skott trycks på glättat papper, inte fotokopierade eller laser tryckt på vanligt papper. Om en skådespelare är bara att ge ett huvud skott, Går det att hans eller hennes hela ansikte och axlar i en hel eller 3 /4 profil. Ett huvud skott kan innehålla ett allvarligt uttryck eller en mer avslappnad, upbeat innebär, men det ska alltid vara en korrekt beskrivning av skådespelaren naturliga funktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.