Vad är en tvättinrättning?

en tvättomat är ett myntautomater tvättservice ofta kallas ett mynt tvättstuga. Tvättomater funktionen vanligtvis många torkar på en eller två väggar och rader av tvättmaskiner i mitten av rummet. De låter dem som inte har tillgång till ett hem tvättmaskin eller utan tillgång till en maskin är tillräckligt stora för vissa poster, lösningen att ha en annan plats för att göra upp tvätt.

tvättomater brukar ha bord för vikning ren tvätt som och stolar så att de som använder tvättstugan har någonstans att sitta i väntan på sina kläder ska tvättas och torkas. Vissa myntautomater tvättstugor kan få TV-apparater eller Internet. Många människor tycker inte om att lämna sina kläder i tvättstugan utan uppsikt och vänta där genom både tvätt och torkning cykler. Detta beror på att frågor kan bli stulen och tvättstuga förvaltning ansvarar inte för saknade eller skadade tvätt.

en tvättomat kan vara bekvämt för resenärer på en budget samt boende i en stad som har inget arbetande tvättmaskin och torktumlare till förfogande. Tvättstuga användare måste använda sina egna hindrar, korgar eller påsar för sina kläder. De måste också förse sina egna tvättmedel, mjukmedel och alla andra produkter tvätt. Vissa tvättomater säljer små lådor med tvätt tvål, men det är billigare att ta med egna.

tvättomater är bekväma för tvätt oversized objekt som en king size-tröstare eftersom många hem brickorna inte har kapacitet att hålla extra stora sängar. Vissa tycker också att tvätta tyngre saker såsom hund filtar och sovsäckar i kommersiella maskiner. Naturligtvis är brickor och torktumlare i en tvättstuga först till kvarn, så väntar på tillgängliga maskiner kan vara nödvändig i vissa fall. Ändå kan en tvättomat ge en bra lösning när ditt hem bricka och /eller bryter torktumlare ned eller när du verkligen behöver någonstans att få dina kläder eller annat material ren!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.