Vad är en gel ljus?

En gel ljus är ett ljus som är gjord av ett material bestående av 95% mineralolja och 5% polymer harts. När oljan blandas med polymer harts, som är ett pulver, det blir mer stabil, vilket gör det till konsekvens liknar finger Jell-O. När du trycker på gelen, bör det vara solid men har en ge det och studsar tillbaka när trycket släpps. En gel ljus kan vara tydliga eller komma på något genomskinlig färg. De kommer i olika former och storlekar och många olika dofter. De kan också göras med dekorativa scener inuti gel. p

Gel ljus kan köpas i butiker eller göras hemma. När du gör en gel ljus hemma, bör man vara försiktig i följande anvisningar noggrant. Tålamod krävs för att göra dessa typer av ljus eftersom gelen tenderar att ta längre tid att smälta och är svårare att hälla än paraffin, den viktigaste ingrediensen används i stearinljus. De kan vara kul att göra, dock, och har en tendens att bränna längre än vanliga stearinljus. Den gel som används för att göra en gel ljus kan beställas tre olika sätt: en låg densitet, ett medium density eller en hög densitet. Den typ av densitet som används bygger på graden av doft ljuset Maker vill ha placerats i ljuset. Ju starkare doft desto högre densitet gel behövs. är den höga tätheten gel behövs också för alla gel ljus innehåller glitter eller utsmyckningar. Gel ljus kan hittas med alla typer av objekt inne att företräda doft den avger. Exempelvis kan en gel ljus har vax jordgubbar inne att efterlikna jordgubbe doft ljuset avger och gör ljuset verkar mer lockande för konsumenterna. En gel ljus med en doft som representerar sommar kan komma med sand och snäckskal i eller har blå kulor i botten som liknar vattnet med ett glas guldfiskar.

Alla utsmyckningar finns i gel ljus bör vara icke-brännbara föremål och används för dekorativa syften. Glas marmor, keramiska objekt, snäckskal, stenar eller utsmyckningar vax är säkra att använda i gel ljus. Poster såsom torkad frukt, blommor siden och plast är inte säkra och bör inte finnas inuti någon gel ljus. Om sand placeras i botten av en gel ljus, bör ljuset är veken släckas innan den når sanden.

p

Gel ljusen har ryktet att vara osäkra för förbränning i sitt hem av rädsla för dem explodera. Men gelen själv aldrig har visat sig vara farliga, eftersom gelen själv inte var exploderande, utan snarare behållaren. Noggrann bedömning bör göras av att köpa något ljus från en återförsäljare genom att undersöka behållaren och se till att det sker med säkra material. Samma övervägande bör göras då man beslutar att göra dessa vackra ljus hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.