Vad är en droppe Bear?

Av alla fiktiva eller sagan varelser, såsom jackalope eller de vilda haggis, nedgången björnen är sannolikt en av de mest onda. Hemma i Australien, eller så ryktet går gjorde upp detta släkting koalan är farligt faktiskt, speciellt för turister. Ibland lokalbefolkningen vill ha lite kul med hemmahörande i Australien genom att föreslå att de ska vara på alert för en droppe björnangrepp. Detta köttätande kusin till gulliga koalan droppar från träd på intet ont anande turister. Källorna skiljer sig, men de flesta säger ingen kvar att berätta om en droppe björnangrepp.

Enligt lokalbefolkningen, finns det flera sätt att förhindra en attack droppe björn. Sprida Vegemite eller tandkräm bakom öronen kan hålla droppe björnar borta. Bär gafflar på huvudet eller hjälmar med spikar kan hindra dig från att dö på tassar en droppe björn. Andra lokala traditioner föreslå kissat på skorna, innan du går på en vandring. Dricka öl eller låtsas ha en australisk accent kan dra till sig droppe björnar och skall motverkas. Vad legenden om sänkningen björnen har utvecklats har man även gjort sig besväret att skapa olika typer av drop björnar. Dessa inkluderar Alpine, inträngning och Aquatic typer. Det är okänt hur legenden kommit igång, men det finns några rimliga förklaringar. Först, berätta historier om dessa onda djur kan ha varit ett sätt att hålla barn borta från eukalyptusträd. Dessa särskilda träden inte utgör en fara, speciellt vid höga vindar eftersom de har grunda rötter och är benägen att falla ner. Investigating hålor eller förirra sig långt bort kan utgöra en fara i bushen till någon, eftersom det finns många giftiga ormar som bör undvikas. En annan möjlig källa för utvecklingen av denna legend är baserad på den verkliga förekomsten av en forntida pungdjur, nu utdöda, som var betydligt större än en koala. Den pungdjur lejon eller Thylacoleo carnifex var ungefär lika stor som ett lejon. Det kan ha roosted i träd och kan ha sjunkit från träden att attackera bytesdjur. Lyckligtvis var dessa hänsynslösa lejon helt utrotade med ca 38. 000 f. Kr. . Det är föga sannolikt att stöta på en dag, om du inte hända på en fossil version.

Men om du besöker Australien, kan du bara hitta släppa bär nämnts som en möjlig fara. Det bästa sättet att undvika att bli rädd är att ha ett gott skratt med den person som nämner dem. Du kan också hitta några reklamfilmer på YouTube som spelar på legenden. I synnerhet leta efter Bundaberg Rum kommersiella 2004, då en isbjörn varelse, helt klart den alpina versionen av nedgången björn faller från ett träd för att krossa ett tomt tält.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.