Vad är en Worry Box?

medan shopping för små men eleganta presenter såsom speldosor eller fall smycken, kan man stöta på en post som kallas en oro låda. En oroa låda kan innehålla delar av en speldosa, och det kan hålla smycken, men den har en något annorlunda agenda. Det har att göra med vänskap och medkänsla under en svår tid.

Alla stil låda eller behållare kan fungera som en ad hoc-worry box, men kommersiella modeller oftast funktionen intrikata designarbetet, inspirerande poesi, och på Minst en Guardian Angel-stil statyett. Den grundläggande idén är för mottagaren att skriva ner sina nuvarande bekymmer på en bit papper och omedelbart placera den i oroa rutan. Inspirerande ord som finns inuti locket är avsedda att lugna honom eller henne att Guardian Angels kommer att hjälpa dessa bekymmer försvinner med tiden. En oro låda säljs i presentbutiker kan också spela inspirerande musik som "The Wind Beneath My Wings" och "When You Wish Upon a Star". När oro och bekymmer börja minska, mottagaren uppmanas att ersätta dem med andra tankar tills han eller hon hittar några sinnesro. Vissa psykiska hälsa experter tror att ritualerna kring en oro låda faktiskt ge lite tröst i tider av stress eller sorg. Uttrycka känslor av oro eller sorg skriftligen kan visa sig vara laxermedel. Det gör det möjligt för personen att erkänna den känslomässiga smärta och sedan säkert ge det till en andlig varelse.

en oro låda kan vara en bra present till dem som återhämtar sig från sjukdom eller olycksfall, eller vänner som kan stå inför svåra ekonomiska eller känslomässiga gånger. Även om de väljer att inte följa ritualerna en gång, en musikalisk oroa låda kan vara en särskild Keepsake. Den hantverk med hög kvalitet worry box kan imponerande, särskilt av Guardian Angel figurer.

Tillverkare av hög-boxar slut musiken kommer ofta fram en rad bekymmer låda också. Online gåva kataloger erbjuder även ett brett urval av mönster oroa box. För de som uppskattar ett gott hantverk projekt kan hemlagad oroa lådor byggda av trä färdiga smycken lådor, som finns i många hantverksbutiker och några kreativ målning och decoupage. Var noga med att inkludera åtminstone en Guardian Angel statyett och ett inspirerande dikt eller personlig hälsning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.