Vad är en Swivel Clip?

Ibland kallad Swivel Mount, sviveln klippet är ett behändigt verktyg som gör det möjligt att koppla en liten elektronisk enhet med ett bälte eller bandet i en axelväska eller handväska med lätthet. Medan klippet kan användas med enheter som pocket radioapparater och PDA-enheter, den vanligaste tillämpningen av en lekare klipp är med mobiltelefoner. Klippen kan vara konstruerade för att arbeta med flera olika enheter eller vara specialgjord för en viss produkt. En konstruktion för en lekare klipp varierar något mellan olika märken och tillverkare. Är dock Core Design ganska konstanta. Ett litet klipp gör det möjligt att fästa själva klippet till ett bälte eller rem. Kroppen av klippet ger oftast en enkel knäppning och lås mekanism som säkrar mobiltelefon eller liknande anordning till vridas del av klippet. Det finns vanligtvis ett klipp frigivning som trycks ned när användaren vill lossa mobiltelefon från klippet. En del modeller av de svängbara klippet är mycket enkla, med inget mer än en arm som anslutit sig till baksidan av mobilen. Armen glider in i klippet och är fast grepp, hindrar telefonen från oavsiktligt lossna från klippet. Andra mönster är mer bearbetad, t. ex. tillhandahålla en swivel clip hölster som får hela kroppen av mobilen och säkrar telefonen med ett fällbart topp som fästs på plats.

Dessutom gör swivel klippet också möjligt att snabbt vända och vrida mobiltelefon så att bäraren lätt kan se displayen på mobilen ansiktet. När telefonen registrerar ett inkommande samtal kan användaren vridas helt enkelt telefonen runt för att visa numret i samband med inkommande samtal. Detta gör det möjligt att veta om samtalet ska besvaras direkt, eller om samtalet kan tillåtas rulla till röstbrevlådan och återvände senare. Den swivel clip eliminerar också behovet av att gräva i fickor, väskor bogen, portmonnäer, eller portföljer för att lokalisera en ringande mobiltelefon. Denna enkla fördel kan spara en hel del frustration hos användaren, och även göra det möjligt att besvara viktiga samtal utan stora förseningar. När ett samtal behöver besvaras, användaren enkelt trycker på release som hittades på toppen eller sidan av vridas klippet lyfter telefonen från klippet och besvarar samtalet. När samtalet är avslutat, är telefonen tillbaka till vridas klippet och se till att höra hörbart klick som produceras när telefonen är ordentligt fastsatt i klippet.

Några mobiltelefon leverantörer innehålla en eller flera swivel clip mönster i Tillbehörspaket att åtfölja telefoner. Det är också möjligt att köpa en separat utrustning avsedd för allmän användning av specifika konfigurationer av mobiltelefoner. Ofta kommer Kit ingår ett klipp som är idealisk för användning med ett bälte och en andra, större klipp som är mer lämpad för användning med bandet i en datorväska, handväska eller axelväska. I allmänhet är förekomsten av en lekare klipp syftar till att ge lite distraktion samtidigt mobilen inom räckhåll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.