Vad är en Parlor Trick?

ett förmak trick är ett enkelt magiskt trick som är i allmänhet lätta att utföra. Sådana knep används för att roa människor på fester, och kallas ibland part trick. Många känner några förmak knep sina egna, ibland utveckla en signatur trick som finns en stor efterfrågan i sociala sammanhang, och det är också möjligt att hyra en magiker som specialiserat sig på sådana knep för att underhålla en fest.

Eftersom användningen av ordet "salen" antyder, är salongen knepen avsedda att utföras framför en liten publik, exempelvis en grupp av vänner samlades i salongen. Magikern utför vanligen på samma höjd som hans eller hennes publik, och tricks är vanligtvis enkelt, som inte kräver hjälp av en assistent. Parlor trick kan ofta utföras med minimal rekvisita, eller saker som folk har runt huset, såsom stolar, ägg, kortlekar, och så vidare. dessa trick ofta ut som en källa till nyfikenhet och de kan omfatta saker som att be folk att utföra olika fysiska manövrar, vilket saker att dyka upp och försvinna, spelar tricks med kort, jonglering och så vidare. Ofta kommer ett förmak knep engagera en medlem av publiken, som kommer att användas för att bevisa trick för resten av de närvarande. Många förmaket tricks involvera psykningar, där någon luras att säga något. I ett sådant trick, kan offret ställas, till exempel för att säga ordet "tio" tio gånger snabbt, och då han eller hon får frågan om vad en aluminium kan tillverkas av. Ofta säger offret "tin", därför att hans eller hennes sinne har flödat att göra det. I vissa fall finner utsattes för ett förmak trick det inte alls lika rolig som observatörer gör. I allmänhet är dock människor är bra viljes om förmak tricks, uppskatta underhållningsvärdet, speciellt när flera offer roteras så att gårdagens offer att göra narr av nya. Eftersom ett förmak Tricket är enkelt och lätt att lära, ett förmak trick som ofta sprider sig snabbt genom en community, där folk plockar upp på fester och införa det till nya grupper.

veta några förmak trick kan vara praktiskt. Förutom underhållande en grupp på en fest, kan de också användas för att desarmera en spänd situation genom att ändra fokus i gruppen. Många bokaffärer bära böcker i salongen tricks, för människor som vill lära sig dem, och du kan också hitta resurser på nätet. Om du vill ha en mer strukturerad form av underhållning för en händelse som en födelsedagsfest, kan du hyra också ett förmak trollkarl, som ska utföra ett brett sortiment av tricks tillsammans med en vänlig och avslappnad smattra, utformade för att hålla fängslade gäster och har en god tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.