Vad är en Noisemaker?

Du är tekniskt definiera en noisemaker som någon treåring kastar ett anfall över att behöva gå till sängs, men i de flesta fall, noisemakers hänvisa till en mängd olika leksaker och enkla musikinstrument. De är specifikt används för att göra massor av buller, ofta under firandet som de som sker på midnatt på nyårsdagen. Andra speciella användningsområden inkluderar användning gragger noisemakers på Purim varje gång namnet Haman nämns. Du hittar även en mängd olika typer noisemaker vid sportevenemang, parader, och vid Carnivale fester. Det finns ett antal olika noisemaker typer, inte exklusive ovan nämnda tre år gammal. Den gragger till exempel är en liten handhållen pinne med en rektangulär tittar längst upp. När det är vred i handen, snurrar rutan. Friktion från boxen gnids mot staven, som producerar ett högt dunkande ljud. Ett liknande ljud kan skapas genom att använda två stavar, en med skär ut åsar, att när gned tillsammans skapar friktion ljud. Alternativt kan du använda den verkliga slagverksinstrument, fisken eller guiro, som vanligen är huggen ur en stor kalebass eller urholkad trä. I den mellersta delen av fisk, hittar du ett antal spår och dessa när de gnids in med en trästav fram liknande ljud till gragger.

Andra instrument slagverk stil som kan göras billigt och hänvisade till som noisemakers omfattar tamburin, små trummor och maracas i varierande storlekar. Du kan köpa små trummor på pinnar med två kulor förbundna med ett snöre. Dessa ger en bra noisemaker när du håller dem i dem i ena handen och använda handled åtgärder för att snabbt vända dem från sida till sida.

Andra varianter av noisemaker omfatta små visselpipor, klockor av olika typer, stora luft horn eller horn arenan och Clappers. Clappers är gjorda av antingen trä eller plast, och har två hand formade toppar att när viftade fram och tillbaka ger en klappa och banka ljud. Det finns bokstavligen hundratals olika noisemakers tillgänglig. Om du planerar en fest eller evenemang där du vill ha noisemakers, en av de bästa sätten att köpa dem i lösvikt på nätet, särskilt om du behöver en stor del av dem. Du kan ofta köpa dem av dussin, och de flesta är avsedda att pågå i ett parti eller ögonblick bara, med undantag för ett fåtal av slagverk. Välj en mängd olika typer för att producera de mest illalåtande ljud när buller gör krävs. Noisemakers kan vara kul på barnkalas också, varje barn kan få en noisemaker i en presentpåse för en improviserad parad.

Om du har ont om kontanter och ändå vill göra något buller, som till exempel på nyårsafton, glöm inte den underbara makt grytor, pannor och träslevar, som tillfälligt noisemakers. Även en gryta och locket kan bashed tillsammans för högt glada ljud när du krockar in det nya året för alla dina grannar för att höra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.