Vad är en Day School?

En dag i skolan är en skola som ger undervisning under dagen för studenter som går hem i slutet av skoldagen, i motsats till en internatskola, där patienterna bor på campus på heltid, kommer hem för semester och speciella tillfällen. Dag skolor kan vara offentlig eller privat natur och kan köras i enlighet med en mängd olika uppdrag. Många barn tillbringar åtminstone en tid på en dag skola under deras utbildningar. En dag skolor kör bokstavligen hela dagen, ger instruktioner från tidig morgon till tidig kväll. Vissa förberedande skolor köra på denna lista för att rymma en stor volym av undervisningsmaterialet och judiska skolor dag också använda en dagslång schema för att ge en blandning av sekulära och judisk utbildning till sina elever. Dessa typer av dagen skolor tenderar att vara mycket konkurrenskraftiga, och ingången är selektiv, med studenter som behöver ansöka om upptagande i stället för att få närvara automatiskt.

häromdagen skolor kan köras på en relativt kort schema, från tidig morgon till tidig eftermiddag, men ge eleverna frivillig verksamhet och klasser som kan tas efter skolan, vilket kan vara studenter att stanna hela dagen för verksamheten. Valfria aktiviteter kan vara specialitet och avancerade klasser placering, sport, aktivitet grupper, och korta kurser. Studenter som väljer att delta i sådan verksamhet kan vara mer akademiskt motiverad och kan använda dessa aktiviteter för att stärka sina avskrifter vid ansökan till högskola.

yngre elever på en dag skola kan ha möjlighet att övergången från skola till daghem för föräldrar som inte kan vara hemma för att närvara vid deras barns rätt efter skolan. I detta fall elever deltar i undervisning på morgonen och eftermiddagen innan han flyttade till barnomsorg. Den barnomsorg ofta på eller nära campus för att göra övergången lätt, och det kan vara en mycket användbar lösning för föräldrar som ska tillgodose behoven barnomsorg för småbarn.

Många offentliga skolor drivs längs den dag skolan format. Vissa privata skolor kan också använda detta format. Det är också möjligt att hitta en kombination ombordstigning och dag skola som tar på internat studenter och ger tillträde till studenter som vill närvara under dagen och gå hem på kvällen. Detta kan ge en skola att ha en blandning av lokala studenter samt studenter från ytterligare platser, vilket kan öka mångfalden i elevkåren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.