Vad är en Burial Vault?

En begravning valv är en struktur som är avsedd att skydda en kista. Huvudsak en begravning valv fungerar som ett yttre hölje för en kista. Dessa skyddande strukturer ses sällan utanför USA, men amerikanska tillverkare har verkligen ansträngt sig för att uppmuntra utländska begravningsplatser att anta att användningen av gravkamrar. Termen "begravning valvet" också kan betyda en underjordisk grav, i synnerhet utanför USA. Den grundläggande tanken bakom en begravning valv är att det hindrar en kista från att krossas, vilket innebär att marken över en grav kommer inte avtar med tiden, eftersom kistan ruttnar bort och slutligen flackar, tillsammans med dess innehåll, under trycket av jorden. Gravkamrar är också resistent mot vikten av tunga maskiner från ovan. Ett liknande koncept, graven liner, täcker toppen och sidorna av en kista.

skenbart gör användningen av en begravning valv en begravningsplats säkrare för besökare, genom att säkerställa att marken förblir nivå. Kyrkogårdar, dock uppmuntra och ibland kräver användning av gravkamrar för en mycket mer praktisk anledning: de gör underhållet mycket enklare. Klippning av gräsmattor och utföra andra allvarliga underhåll är mycket lättare när marken ännu är, som kommer att bli fallet med gravkamrar.

företag som tillverkar gravkamrar ofta tout att "skydda" som gravkamrar, ibland med hjälp av språket som är farligt nära att felaktiga. Medan en begravning valv kan förhindra att vatten läckage och långsammare för nedbrytning kommer man att lägga inte bort det oundvikliga: kroppen i kistan så småningom förfall. Många företag gör en rad gravkamrar tillgängliga i betong, metall och plast, med olika dekorationer för att vädja till känslor av familjemedlemmar, inklusive rosafärgade betong för "modern i familjen, eller valv begravning med sport teman .

Använda en begravning valv ökar också kostnaden för en begravning väsentligt, då valv kan vara av motsvarande kostnad för en mellanklass kista. Vissa religioner som judendom avskräcka från användning av valven eftersom de långsammare av förfall och så småningom återvänder till jorden, och även för att de strider mot de blygsamma begravningen praxis som uppmuntrade av religiösa tjänstemän. Green kyrkogårdar, som erbjuder naturliga begravning till konsumenter som är intresserade, tillåter inte heller användning av gravkamrar, för mycket av samma skäl.

Människor som inte vill använda gravkamrar kanske vill undersök deras lokala begravningsplatser att se vilka som kräver valv, så att de är förberedda i händelse av en död. Doing förskott forskning och begravning planering kan också spara pengar och göra saker lättare när den tiden kommer, genom att befria sörjande viktiga beslut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.