Vad är en Bean Bag?

en böna väska är helt enkelt en påse som är fylld med bönor eller andra liknande material och förseglade. Det finns många olika storlekar och typer av bönor väskor och många olika användningsområden för dem. Även om många av dessa användningar av bönor väskor för rekreation, det finns också bönor väskor som är utformade för mer praktiska syften. Det material som en viss böna nätkasse består av kommer att variera beroende på dess användning. Den yttre "skalet" kan vara av tyg, läder, stickat material och mer. Trots namnet är böna väskor brukar faktiskt inte fyllda med bönor, eller i vissa fall, torkade ärtor eller hirs. Snarare är de oftast fyllda med människor som material som polystyren pärlor eller marken Styrofoam handel. Den mest populära användningen av en böna väska är som en böna påse stol. Denna typ av stol är vanligen tillverkade av läder eller vinyl, men kan också vara av nylon, bomull, polyester, eller päls-liknande material. Vilken typ av bönor påsen stolen gör att kontur till användarens rygg när han eller hon sitter i den, men de är inte nödvändigtvis särskilt ergonomisk. De blev populära på 1960-talet och fortfarande kan köpas i många butiker i dag, och vanligen saluförs för barn och unga vuxna. Mindre versioner av dessa kan också användas som kuddar.

Även mindre versioner av bönor påse används för jonglering och för att lära denna populära verksamhet. De kan lätt fastna på grund av sin formbarhet och vikt. De gör också ett ljud när de träffar jonglering elevens hand, vilket är användbart för att utveckla den nödvändiga rytmen för att kunna jonglera flera objekt samtidigt. Liknar jonglerar böna väskor fot påsar, som är avsedda att sparkas i stället för att kastas. I populärt tidsfördriv av mul förpackningskapaciteten flera människor samlas i en cirkel och du måste använda någon del av kroppen, utom händerna, för att foten påsen i luften när de utför unik tricks i processen.

Det finns också några praktiska användningsområden för Bean Bags. Små är populära för användning i fotografi som står till vila på kameran för skott där det är enklare än att använda ett stativ. Bean påsar används ofta som ett vägt bas att vila föremål såsom mobiltelefoner eller askfat, och kan vara mycket användbara i ett rörligt fordon. Det finns även några vapen att brand böna påsar som ett alternativ till dödliga vapen att användas i folksamlingar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.