Vad är Water Limbo?

en varm dag, är vatten limbo ett spel utan förlorare. Vinnarna vinner, få förlorarna svalnade. En mängd av tillverkade enheter har kommit ut på marknaden under senare år som kombinerar standard limbo stöttor och bar med en horisontell vattenstråle som automatiskt distribueras (företaget Aqua Leisure producerar flera). Om du vill gadgets, kanske du frestas att indule i vatten limbo. Med barn, däremot, är utrustningen för vatten limbo mycket mer grundläggande-en gräsmatta, en slang, en vattentäkt och ett finger att hålla i munstycket och styra spray i en rak linje.

ursprungligen från Västindien, limbo dans har länge varit en del av populärkulturen, även frambringat en musikalisk sub-genre (Chubby Checker's "Limbo Rock" är kanske det mest kända exemplet).

Med traditionell limbo, är dansare utmanas att sänka sig under en justerbar bar samtidigt flyttar sina fötter. Det bästa utövare av denna konst bokstavligen böja sig dubbel när de valv ryggen och trotsa tyngdkraften.

De flesta barnen förmodligen inte kommer att kunna sjunka till dessa djup, naturligtvis, men den vuxna håller slangen befogenhet att justera "bar" till ålder och kunskapsnivå på deltagarna. Förskolebarn kan få ducka under strålen med vatten på något sätt de kan utan faktiskt genomsökning. Ett antal av barnens fitness experter har lovordat limbo, i någon form, som ett sätt att utveckla flexibilitet . Föräldrarna kanske vill vara säkra på att marken under vattenströmmen bar inte blir alltför lerig eller hal, eftersom allvarliga skador inte kan följa av en vatten limbo dopp gått snett.

Det finns även en variant av vatten limbo spelat i en simbassäng, baren höll precis ovanför vattenytan. Generellt är dock hela poängen med spelet som ingen pool krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.