Vad är Tonat glas?

glas som används för fönster i byggnader, bostäder och bilar, samtidigt som den fördelen att låta ljus, ofta kompromisser privatliv som de boende önskar och kan också släppa in mer än önskad mängd värme. Tonat glas, däremot, ger en enkel lösning på dessa problem. Tonat glas avser alla glas som har behandlats med ett material som en film eller beläggning, vilket minskar överföringen av ljus genom den. Glas kan vara färgade med olika typer av beläggning som blockerar och /eller återspeglar olika mängder och typer av ljus, beroende på behov och preferenser konsumenten. En av de vanligaste sätten som tonat glas används i bil-fönster. Nästan alla bilar kommit med toning högst upp på vindrutan för att minska solens sken när solen står lågt på himlen. Bortsett från detta är fönstren i många bilar tonade antingen på fabrik eller som en eftermarknad utökning av konsumenten, att privatlivet för de åkande, liksom att minska uppbyggd av värme i en bil medan den är parkerad utomhus.

Lagstiftningen i varje stat i USA reglera i vilken grad bilfönster kan vara tonade, i synnerhet de främre fönstren. Dessa gränser finns på plats för att ge polisen att identifiera förare och passagerare i ett fordon, liksom att bilister att se genom fönstren på andra fordon att upptäcka faror som annars inte kunde ses. Varje lands lagar som begränsar Färgtoning är olika, men alla anges det minsta tillåtna andelen synligt ljusgenomsläpp (VLT) för Windows i privata fordon. Vindrutan och fönstren omedelbart till vänster och höger om föraren krävs vanligtvis att ha en högre VLT procentsats än baksidan fönstren i privata fordon. En annan populär användning av färgat glas i fönstren på bostäder och kommersiella byggnader. Residential glas toningssystem är mycket lättare att göra än Automotive nyansering. Det kan även göras av husägare själv, med lite övning. Tonat glas i bostäder tjänar många praktiska ändamål, såsom begränsning av ultraviolett ljus överföring genom fönstren för att minska blekning av möbler och mattor och minska GRATISVÄRME inne i hemmet genom att reflektera solvärme energi och därmed spara pengar husägare i kylkostnader.

är Tonat glas används också i kommersiella byggnader att hålla inne svalare, och har den fördelen att ge utanför en byggnad ett mer enhetligt, estetiskt tilltalande utseende . Beroende på kreativ användning av olika färger i tonat glas, kan byggnaden tar också på ett unikt och intressant utseende samtidigt som den är isolerad från solen samtidigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.