Vad är Tiffany Blue?

Tiffany Blue är en viss nyans ljusblå, mycket likt Robins ägg blå. Tiffany Blue är en varumärkesskyddad färg Tiffany Co, som har samma nummer (1837) på Pantone Matching System (PMS) som året Tiffany Co grundades. Tiffany Blue är så lätt förknippas med Tiffany Co att deras varumärken "lilla blå lådan" är omedelbart erkänd och allmänt anses bidraget presentation för fina smycken.

främst till följd av sin koppling till Tiffany Co, som utstrålar materialet symbolik romantik, har Tiffany Blue varit en mycket anmärkningsvärd nyans på kändis bröllop. Eftersom Tiffany Blue är varumärkesskyddat, kan det emellertid inte användas för att paketet eller annonsera allt som kan förknippas med eller i direkt konkurrens med Tiffany Co eller dess dotterbolag eller användas för att skapa förvirring hos konsumenterna. Även den särskilda skuggan av ljusblå, även kallad Tiffany Blue, Robins ägg blå eller annat namn, är signifikant associerade med Tiffany Co, är det en populär färg för heminredning, mode och accessoarer. När det gäller bröllop, är det mycket önskvärt att ha accenter och favoriserar som liknar den verkliga Tiffany blå nyans så nära som möjligt. Kombinationen av Tiffany Blue med pärlor, är vit satin, och sterlingsilver en mycket populär bröllop trend.

När det gäller heminredning, är Tiffany Blue tillgänglig som lacken. I själva verket är det mycket vanligt att producera en sval, frisk och elegant utseende i kombination med vitt. I kombination med brunt eller trä toner, kan Tiffany Blue skapa en modern version av några retro stilar. För närvarande är Tiffany Blue prickiga i olika nyanser av brunt ofta finns på området mattor, kuddar och andra prydnadsföremål hushåll. Om Tiffany Blue är en vanlig skugga, och många tycker att det är naturens färg och inte Tiffany's, några skulle förneka betydelsen av en verklig Tiffany Blue box.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.