Vad är Sugar Glass?

Sugar glas är socker som har gjuten så att det ser ut som glas. Den vanligaste användningen av socker glas är i film-och tv-produktion, där falska glas är säkrare och enklare att arbeta med än den äkta varan. Varje gång tittare ser någon slungas genom en salong fönster i en västlig, att fönstret är faktiskt görs av socker glas. Vissa människor även använder socker glas i hantverk.

Fördelen med att använda socker glas, även känd som utbrytning eller godis glas, är att det är säkrare och billigare att arbeta med än riktiga glas. Real glas kan bli extremt dyrt, speciellt om flera anser behövs, och det innebär också en betydande risk för Filmteamet, som skärvor av glas kan orsaka allvarliga skador. Plate fönster är inte det enda som kan göras från glas socker: socker glas används också för att göra glasflaskor, tallrikar glas och andra glasföremål som behöver brytas.

Denna produkt också har en stor nackdel, nämligen att den har en mycket kort livslängd. Socker glas trålvarpet och smälter snabbt, vilket gör det mindre realistiskt. Folk försöker använda glas så snart den har härdat, så att den blir skarp och trovärdigt på film. Socker glas måste också hållas borta från värme och fukt, och det börjar falla sönder. att ställa socker glas, en stor pott kommer att behövas, tillsammans med mögel och en termometer för att övervaka temperatur socker blandning som det värmer. Formen bör oljas så att sockret glaset kan snabbt och effektivt unmolded utan att gå sönder. Folk borde också vara mycket försiktig, eftersom varm socker kan orsaka svåra brännskador. Om den uppvärmda sockerlösning som används i socker glas spills på någon, kommer det också att följa, ibland orsakar mycket djupa och smärtsamma brännskador. Handskar, långa ärmar, och ett skyddande förkläde rekommenderas.

Processen börjar med att blanda två koppar (473 milliliter) av vatten med en kopp (237 milliliter) av majssirap, tre och en halv koppar (670 gram) socker och en nypa kaliumbitartrat. Därefter är blandningen långsamt väcks till 300 grader Fahrenheit (149 grader Celsius), med omrörning då att uppmuntra ingredienserna till blandningen. Om färgat glas önskas, kan Livsmedelsfärgämnen läggas till blandningen tillsammans med basen ingredienser. När blandningen har kommit till temperatur, kan den hälls i formen och får svalna. Vanligtvis ungefär en halvtimme att kyla tid är tillräcklig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.