Vad är Precognition?

Precognition förstås vara en form av extra-sensorisk uppfattning i vilken en individ kan uppleva en känsla av händelser innan de äger rum. Detta förvärv av paranormala kunskap om framtiden är inte alltid anses vara definitiv, med några anhängare av ESP notera att precognition är ofta en varning om vad som kommer ske om det inte finns någon förändring i de nuvarande omständigheter kring händelsen. I allmänhet är precognition används som ett samlingsnamn för mer än en typ av förutsäga framtida händelser. Vissa synska få information om framtiden genom en process som kallas aning. Inom detta koncept med precognition, får enskilda visningar som är baserade på visning av en mängd olika känslor kring någon person eller händelse. Till exempel kan det finnas en känsla av stor rädsla i samband med en person inom en snar framtid, med intrycket är att personen kommer att bli fysiskt skadade på något sätt. En annan form av precognition är klärvoajans. Denna idé har att göra med mottagning av bilder som gör att psykiska visa händelser från ögonen på en annan person, eller som tredje part observatör.

Med alla former av precognition finns det oftast någon form av trigger som leder till psykiska erfarenheter. Utbudet av utlöser är mycket brett och kan innefatta faktorer såsom ord, lukt, hantera ett objekt som nyligen var i besittning av ägaren och ljud. Det finns exempel på någon sorts precognitive aktiviteten äger rum när den visas ett fotografi eller passerar en viss hem i ett område.

troende precognition betona att dessa framtidsvisioner inte betyda att vara huggen i sten . Utan är tänkt att fungera som en försmak av något som kommer att ske om det inte är någon typ eller byte gjorts under en kort tid. Ett exempel skulle vara att det är ett psykiskt hade en vision av någon som anfallen under en viss gata kan den enskilde undvika den platsen tills det psykiska kände tidpunkten för den eventuella händelsen hade gått.

Medan giltighet precognition, tillsammans med andra typer av ESP, fortsätter att debatteras, råder det ingen tvekan om att många människor ger en stor tro på verkligheten i form av psykiska uttryck. För andra är det ett intressant alternativ underhållning, samtidigt som andra människor anser att verksamheten är ansluten med onda krafter. Oavsett tankar om precognition, kan ingen förneka att det är ett koncept som fortsätter att locka en stor uppmärksamhet i nästan alla delar av världen idag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.