Vad är Överstrykningspennor?

Överstrykningspennor är en fantastisk kontor och skola utbudet produkt. Överstrykningspennor är tuschpennor spets markör fylld med genomskinligt bläck som är användbara för märkning rader text på sidorna för senare användning eller för betoning. Till skillnad från en vanlig markör, som skulle dölja den markerade texten, Överstrykningspennor möjligt att texten fortfarande synas under märkningen. Överstrykningspennor finns i en mängd livfulla färger, oftast fluorescerande, såsom blått, rosa, gult, orange och grönt.

Överstrykningspennor är användbara för många skolor och program fungerar. Studenter ofta tvingas ha Överstrykningspennor som en del av skolans utbud arsenal eftersom de används för att markera referenser eller viktig information på papper som används inom forskningen inför rapporter eller studier vid prov. Likaså på arbetsplatsen Överstrykningspennor är användbara för märkning av information om text, grafer, eller diagram som granskas i möten eller för att markera text som kommer att behövas som referens för ett senare projekt. Överstrykningspennor bevisa också användbar vid redigering av dokument. I motsats till torr Överstrykningspennor eller torr Överstrykningspennor märke, som inte använder bläck och är användbara för att markera text på extremt tunna pappersark, som i Bibeln, standard Överstrykningspennor kommer att blöda igenom tunna blad. Men märken på standard papper, som Överstrykningspennor torkar ganska snabbt.

markeringar är så användbart verktyg som många datorprogram nu har funktioner som efterliknar Överstrykningspennor. Text kan manuellt lyfts fram i många ordbehandlingsprogram med att klicka på en knapp, som betjänar alla samma syfte som belyser tryckt text.

p

Överstrykningspennor säljs i skolan och kontorsmaterial detaljhandeln och vissa leverantörer konst. De är relativt billiga och säljs styckevis eller i flerpack. De vanligaste paketerade färgerna gult, blått och rosa. Denna färg trio säljs ofta förpackade tillsammans att erbjuda användarna tre distinkt olika färger i händelse av att lyfta fram uppgifter tjäna flera syften i ett enda dokument.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.