Vad är Burp Dukar?

Burp dukar är förmodligen en av de mest användbara Cleanup verktyg för spädbarn, eftersom små barn har en tendens att spotta upp när de är burped. Folk kan köpa specialgjorda burp trasor eller de kan använda någon typ av mjuk trasa för detta ändamål. Även en trasa blöja eller tar emot filt kommer att göra i knipa, men något som används skall ha två syften: Det bör vara tillräckligt mjukt på barnets ansikte som kan bli upp mot duken medan han eller hon är burped, och det bör finnas en stark nog sköld för kläder på den person som är rapningar barnet. Dessa föremål tillverkade specifikt som burp cloths kan komma i många former. Ibland Haklappar kallas burp cloths men dessa får inte vara effektiv eftersom burped upp mjölk inte nödvändigtvis droppa ner barnets haka. För praktiskt bruk, leta efter kläder som är mjukt, absorberande och relativt stora (ungefär samma storlek som en generös disktrasan). De bör kunna passas över axeln med en liten duk hängande fram och bak. Tygblöjor är alldeles utmärkt för detta ändamål och tenderar att vara billigare än kommersiellt tillverkade burp cloths.

För mamma som verkligen vill saker speciell, det finns massor av mönster och val i kommersiellt gjort dukar inklusive sådana som är personliga. Med tanke på deras användning, vissa tycker personalisering ett högt pris att betala, som en trasa kan då kostar över $ 10 US dollar (USD). Eftersom moms ska börja föräldraskap med ett bra utbud av burp dukar, prissättning kan snabbt bli oöverkomliga.

Spädbarn kan äta upp till 12 gånger om dagen, men formeln matas barn får endast ta flaskor 8-10 gånger dag. För nya mammor som inte har kläder kvar från andra barn, en säker leverans av burp dukar är ungefär 20-24. Nya bebisar är förvånansvärt bra på rapningar upp mässar regelbundet, och mer än en trasa kan behövas per utfodring. Senare när rapningar är mindre vanligt, kan moms fortfarande använda trasor för att torka röriga barnet möter eller smutsig näsor som behövs och de är till hjälp för att rensa upp barn som lär sig äta fast föda.

Många människor gör sina egna barn burp dukar och detta kan enkelt med billig bomull flanell. Klipp bitar vanligtvis bara kräver en sammanfattning fåll så de inte springer eller strimla när de sköljs upprepade gånger. Detta kan vara ett billigt sätt att leverera massor av dukar för sanering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.