Vad är isolerad Glass?

Windows gjord av isolerade glas har något annat än en enda glasruta som skiljer den ena sidan av fönstret från andra. De anses viktiga i några allvarliga försök att göra ett hem eller bygga så energieffektiva som möjligt. Det finns ett antal olika strategier som används för isolerade glas för att göra det så effektivt som möjligt. Det första man bör fråga efter när man tittar på isolerade glas är R-värde. Detta värde visar hur utsatta fönstret är att förlora värme. Ett fönster med ett R-värde på 1 anses vara mycket ineffektivt. Flesta isolerrutor har en R-värde på 2 eller högre. Det är R-värdet inte den enda del av pusslet att tänka på. Faktum är att medan en R-värde på 3 kan vara tecken på ett mycket effektivt fönster, kan den inte särskilt förnuftigt i många miljöer för att hitta ett fönster med att höga av ett betyg. Komma fram till att antalet kan vara mycket kostsamt och kostnaderna kan aldrig förverkligas i potentiella energibesparingar. Därför kan det göra vissa isolerade fönster felinvesteringar. Förutom de energibesparingar och bekväm temperaturer, isolerade glas erbjuder en rad andra fördelar också. Till exempel nedskärningar isolerade glas ofta ner på mängden buller utifrån. För det andra enheterna är bättre skydd mot damm och pollen. De vanligaste typerna av isolerade glas är de med flera fönster. Mest isolerade glas enheter är dubbelt spröjsade enheter, även om vissa är triple-spröjsade. Återigen, fönster med dubbla rutor är mest sannolikt att väljas av de flesta människor i de flesta miljöer.

Mest isolerade fönster med flera rutor har föga mellan dessa fönster utan luft. Men att välja fönster som har argon eller krypton gas mellan rutorna kan erbjuda en annan skyddsnivå. Dessa gaser minska konvektion strömmar mellan rutorna och därmed bidra till att minska eventuell luft överföring mellan insidan och utsidan. Båda dessa gaser är inte giftig, så det finns ingen anledning till oro bör ett fönster sönder. Vissa isolerade glas kan också vara belagd med en speciell beläggning som hjälper speglar solens strålar under sommarmånaderna.

För dem som inte har råd att köpa isolerade glas, det finns andra alternativ också. Välja ett plastfönster som täcker under vintermånaderna kommer att hålla kall luft tränger in från att äga rum så snabbt och kommer att fungera ungefär som isolerrutor. Dessutom kan använda tyngre draperier skära ner på de förslag som skapats av ineffektiva fönster oerhört.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.