Vad är ett foto pussel?

Ett foto pussel är ett pussel som, när den är klar, visar en vacker fotografisk scen eller porträtt. Det kan vara mycket utmanande arbetar på ett foto pussel eftersom stora mängder av pusslet kan ha liknande färgade bitar, som i en blå himmel, eller tonerna köttet av ett ansikte. Ett skarpt öga behövs för att matcha former, och inte bara leta efter färg ledtrådar. Eftersom det kan ta dagar eller veckor att slutföra ett foto pussel, är det en bra idé att påbörja monteringen på en bärbar pappskiva, plywood, eller något liknande. Alternativt kan du köpa ett pussel caddy eller "portapuzzle. " Om du måste flytta foto pussel, kommer du inte förstöra det arbete ni har lagt ned på det. Den färdiga scenen kan vara häpnadsväckande, och många människor kommer att använda och visa deras foto pussel när du är klar.

Vill du ha ett foto pussel gjort från din favorit personliga fotografier? Det finns några online "pussel företag som gör detta åt dig. Du kan ordna ett collage av flera bilder tillsammans, eller använda ett enda foto utvidgningen. Vad sägs om att familjens bild när camping förra sommaren vid sjön, eller bilder på barn som leker på stranden? Kanske du och din bästa vän stod i snön på din favorit skidstuga, eller lustiga sköt på din 30-årsdag med gänget några ark med vinden!

Bröllop bilder, bilder baby, examen eller prom, bilder teamet och semester tema bilder är några andra idéer. Vet du någon som är fanatisk om ett husdjur? Skulle de inte bli förvånade över att få en bild pussel av sina lurviga eller fåglar friend! Det finns några tips som hjälper dig att montera din bild pussel. Först måste du ha gott om plats-ungefär fyra gånger dimensioner av det färdiga pusslet. Ta bort alla bitar ur kartongen och placera dem i ett enda lager, med framsidan upp så att de kan ses tydligt. Separera bitarna i två grupper: bitar som ingår i ramen eller kanten och interiör bitar. Ramen bitar kommer att ha minst en rak kant, förutsatt pusslet är rektangulär eller kvadratisk. Du kan dessutom dela in dessa grupper i liknande färger. Det första man måste montera är ramen. De fyra hörnen är lättast att hitta eftersom de har två raka kanter. Bygg från hörnen tills ramen är klar. Därefter använda bilden på locket för att leta efter unika texturer, linjer eller andra områden av bilden pussel som är lätta att identifiera bland bitarna. Spara områden som är mindre urskiljbara, liksom klarblå himmel eller stora delar av lövverk, till sist.

Det viktigaste är att ta din tid och njuta. Sätta ihop ett foto pussel kan meditativ och avslappnande. Du kommer även hitta vänner på väg till pusslet att prova på det. Bäst av allt, när det äntligen gjort det kommer att bli ett vackert konstverk!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.