Vad är ett cocktailparty?

En cocktail är en stor del informella samkväm i allmänhet featuring drinkar, lätta förfriskningar och en intim gästlistan. Gäster på ett cocktailparty uppmuntras att blandas medan du njuter av en mängd olika drinkar serveras av värdinstitutionen eller en professionell bartender. En informell cocktail kan vara ett alternativ till en formell mottagning eller full middag, särskilt om gästerna har redan andra planer middag eller planerar att träffa senare på kvällen. Om du planerar för ett cocktailparty Många experter på underhållande föreslå värdar skulle ta minst tre drycker per gäst, till skillnad från en middag eller mottagning där de tyngsta livsmedel förväntas skall delges och färre drinkar serveras. En cocktail kan innehålla en mängd plockmat, snacks eller till och med tung hors d'ouvres, men det primära fokus ligger i allmänhet på drinkar, bra samtal och musik, inte på maten. En inbjudan till en informell cocktail bör nämna någon särskild mat arrangemang, särskilt om den part som är planerad under ordinarie middag timmar.

Medan en typisk cocktailparty ofta inte lever upp till sina förväntningar flytande alkohol i en vuxen inställning är det inte nödvändigtvis ses som en övning i offentlig berusning. Gäster bör visa viss återhållsamhet och dricka ansvarsfullt av respekt för partiets värd. De flesta drinkar är utformade för att smuttade under en tid, liksom savored för sina unika smaker. Ett informellt privat cocktailparty kanske inte har samma säkerhetskontroller i stället som en allmän bar eller nattklubb, så att gästerna kan behöva övervaka sina egna alkoholkonsumtionen och förmåga att köra hem säkert.

En välplanerad cocktailparty är ofta en spännande blandning av social mixer och natt på stan. Gäster kan dela gemensamma band, såsom arbete eller skola, eller de kanske bara känner värden eller en handfull andra gäster. Träffa nya människor kan vara mycket lättare under avslappnade atmosfären på ett cocktailparty, vilket är varför en del människor föredrar termen sociala mixer till mer direkta uttrycket cocktailparty . En god cocktail värd bör ge ett urval av läskedrycker och alkoholfria versioner av populära drinkar till utsedda förare och dem som väljer att inte dricka alkohol för personliga eller religiösa skäl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.