Vad är en bubbla Mower?

En bubbla gräsklipparen är en leksak för spädbarns-och förskoleåldern uppsättning. Tillverkad av färgglada plast, liknar det en mini gräsklippare, och kan föras över gräs eller mest jämna ytor. Istället för att hugga gräs, ger klipparen en ström av bubblor som glädje unga klippare.

Fisher Price ® gör det vanligaste bubblan klipparen på marknaden, och har så gjort i flera år. Senaste tillagda innehålla strömbrytare som kan "börja" eller "ändra hastighet" av gräsklipparen, men dessa är främst för utställning och har ingen inverkan på verksamheten. Fisher Price ® hävdar också att de har förbättrat sin konstruktion så att hjulen kör lätt på fler underlag än de gjorde tidigare, vilket gör klipparen kan användas för fler barn. Varje bubbla Klipparen har en reserv för bubbla flytande, och i de flesta fall, skjuta gräsklipparen framåt är nog för att producera en ström av bubblor. Ibland kan dessa tankar blir tilltäppta eller bubbla som såldes med gräsklipparen inte fungerar bra. Skölja gräsklipparen, redan innan första som använder den, och köpa flytande hög kvalitet bubbla tenderar att lösa detta problem. Regelbundet underhåll på gräsklipparen kan krävas om motorn blir "igensatt" igen.

Bubble klippare kan särskilt tilltala barn som just lärt sig att gå bra och att köra. De flesta föräldrar konstatera att spänningen i gång och löpning är mycket underhållande för barn i åldern två till fyra. Klipparen är lätt för, och kan lätt packas för resor till parken där ett barn kan tas i besittning under en ganska lång tid eftersom de "klippa gräset. " Rekommendationer om leksaken antyder att den är lämplig för barn upp till en ålder av fem, men de flesta barn har vuxit ur gräsklipparen när de är ungefär fyra, men det finns klart undantag. Taller barnen får hitta på handtaget lite för låg för bekväm klippning.

Nackdelen med bubbla klipparen är att den behöver en fortsatt tillgång till bubbla vätska för att fungera. Detta kan bli dyr. Det är bra att använda klipparen precis som en simulering leksak, och många barn gör det. Ett alternativ är att välja en leksak som inte kräver extra element, som de klassiska popcornen Popper. Detta är en push leksak med ljusa färgade bollarna i en halv-rund bas som dyker upp och gör ljud som leksaken trycks.

En del barn har en fascination för olika maskiner och eftersom en bubbla gräsklippare ser ut som en riktig gräsklippare, kanske en som pappa skulle använda, kan det vara att föredra framför andra push leksaker. Ungarna sig dragen till maskiner kan verkligen njuta bubbla gräsklippare. Dessutom har många föräldrar älskar dem, eftersom de ger ett utmärkt sätt för energiska barn att få massor av aktivitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.