Vad är en blöja Dusch?

en blöja dusch är ett alternativ baby shower där fokus ligger främst på att ge blöjor och Diapering relaterade presenter. Detta kan vara ett utmärkt val för kvinnor som andra, tredje eller fjärde spädbarn (eller någon ytterligare barn efter det första) eftersom de redan kan ha många barn leveranser. Istället för att köpa kläder, kan gästerna ge blöjor, certifikat för blöja service, stift blöja, byxor gummi eller liknande. När du planerar en blöja dusch i stället för en traditionell baby shower, är det en bra idé att ta reda på Vilka typer av blöjor till mamma kommer sannolikt att använda. Det är inte meningsfullt för alla att få engångsblöjor om den blivande modern planerar på att använda tyg. Dessutom, om mamman kommer att förlita sig på en blöja tjänst, det är verkligen inte värt att ge gåvor som tygblöjor. I stället skulle gästerna vill köpa månaders blöja tjänst för mamman att använda. Detta kan vara en fantastisk gåva eftersom de sparar på den otroliga arbete att hålla rena blöjor.

Om modern planer på att använda en viss blöja tjänst, det finns en särskild uppmärksamhet. Vilken blöja tjänst gör hon föredrar? Det är oftast enklare att använda en enda tjänst i stället för att byta varannan månad, så att gästerna ska informeras om den valda tjänsten. Liknande överväganden gäller vid valet engångsblöjor. Folk kan föredra ett visst märke och gästerna kan få råd om vilket märke att köpa.

Även om de flesta av gåvor vid en blöja dusch kan fokusera på Diapering behov, är det oftast acceptabelt att föra en alternativ gåva. Ett handgjort baby afghanska eller baby basics liknande pöl pads, onesies och t-shirts är i allmänhet positivt. Å andra sidan, vad mammor kan behöva mest med ytterligare bebisar blöjor, och dessa är ofta en av de största utgifterna för nyfödda.

Vänner behöver inte planera blöja duschar som andra duschar bara. Många kvinnor väntar första barnet har mer än en dusch. Den andra av dessa duschar kan vara en blöja dusch, eftersom modern kan redan ha fått ett mycket stort utbud av kläder och accessoarer baby.

Diaper dusch kan framsteg som traditionell dusch skulle. Lunch, eller vid minsta kaka kan serveras. Vissa människor plan för att köpa eller göra en ätbar baby shower tårta och därefter i enlighet med blöjan tema, gör de också, eller köpa en blöja kaka. Dusch spel kan innehålla ögonbindel Diapering, och en rad andra områden. Men ibland dessa duschar skalas ner frågor och kan komma att föras i ett kontor under en paus eller en lunch tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.