Vad är en äggkartong?

en äggkartong är en behållare för transport av och skydda äggen. Varje ägg ligger i ett enskilt kopp för att förhindra att stöta på de andra ägg och eventuellt knäcka dem. Den äggkartong uppfanns år 1911 av Joseph Coyle. P

Ägg kartonger är gjorda av olika material, men vanligtvis antingen polystyrenskum, plast, eller återvunnet papper och gjuten massa. Vissa säger att ägg kartonger som är uppbyggda av Styrofoam ™ men Styrofoam ™ är polystyrenskum som är ett varumärke som tillhör Dow Chemical Company och är inte används för livsmedel, såsom koppar, tallrikar eller kartonger ägg. Ägg kartonger som skiljer sig från ägg brickor i att magasinen är vanligen mycket större än kartonger, och används för transport av ett större antal ägg. Det är möjligt att beställa ägg kartonger eller tråg ägg partihandel online. De finns i flera olika storlekar för olika stora ägg, och i olika material. Vissa är biologiskt nedbrytbara, om detta är viktigt för dig, måste du se till innan du beställer. När en äggkartong har tömts på ägg, om kartongen är tillverkad av plast eller papper, bör det återvinnas . Om det är tillverkad av polystyrenskum, det finns en god chans att äggkartong inte kan återvinnas. I detta fall finns det många sätt att återanvända ägg kartonger. Ett bra sätt att återanvända ägg kartonger är att använda dem för förpackningsmaterial. De är i princip samma som att använda skum jordnötter eller andra Styrofoam ™ skär. Ägg kartonger är också bra för hantverk projekt. Du kan använda en äggkartong att lagra hantverk varor, såsom pärlor på tråd. En äggkartong skulle också kunna användas för ljus eller mögel tvål. Barn älskar att göra saker ur ägg kartonger, och hjälper dem att vara kreativ-vissa lärare till och med kan acceptera ägg kartonger som ska användas för projekt i klassen. Om du startar frön till en trädgård, en äggkartong är ett bra ställe att börja växande plantor som kan överföras till en större behållare senare. Du kan också använda dem för att lagra små, bräckliga semester ornament under andra årstider. Om du handlar i en bondens marknad, föra en äggkartong med dig att fylla. Lite kreativitet och ansträngning kommer att gå långt.

Det är viktigt att återvinna och återanvända så mycket avfall som möjligt för att förebygga föroreningar och hålla deponier från fyllning. Ägg kartonger har många möjliga användningsområden och bör inte bara kastas i papperskorgen. Det är också ett bra sätt att lära dina barn om att leva på ett miljövänligt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.