Vad är en Push Present?

En push finns en gåva som ges till en ny mamma strax efter att hon ger en baby. Många människor är inte medvetna om att gåvor till nyligen levererade mammor är faktiskt en gammal tradition, även om vulgärt slang termen "push närvarande" är relativt nytt. Dessa gåvor är till för att hedra minnet av kamper förlossning, och för att fira födelsedagen av den nya familjemedlemmen. De är oftast ges av fadern.

Arkeologiska fynd tyder på att män har gett gåvor till nyligen levererats mödrar i tusentals år. Visst sådana gåvor var vanliga under medeltiden, då mödrar fått låg-in presenter till minne av förlossningen. Dessa presenteras ofta tog formen av smycken, en tradition som har bevarats till denna dag. Förutom smycken, fick några mammor gåvor av mark och annan nyttig presenterar, speciellt när de birthed en arvtagare till familjens namn. Många av dessa historiska ligger i Gåvorna var ganska praktiskt, säkerställdes att kvinnan hade en uppsjö av sina egna för att försörja sig själva om något hände med deras makar, eftersom egendomen i många kulturer gick direkt till den äldste sonen, förbi hustrun helt och hållet. I Europa har traditionen att ge gåvor till nyblivna mammor kvarstod fram till i dag, men populariteten i sig utgör upplevde en kort avta i den amerikanska kulturen, utom bland mycket traditionella familjer. Under 1990-talet, den ligger-i gåva var retooled, och förvandlats till "push närvarande, som ibland kallas" baby SMÅSAK, "även om smycken branschen tenderar att föredra de mer artigt" födelseprocess gåva. " The push idag har varit ett ämne för kontrovers i vissa kretsar. Många kritiker har noterat att sådana presenter brukar ges främst hos rika familjer, och vissa personer har föreslagit att det finns ett element av girighet till push närvarande. Under 2007, featured flertal publikationer svidande artiklar på push närvarande kritisera kvinnor som "utbildade" sina män och tyder på att det föds ett friskt barn bör finnas tillräckligt.

Det finns en viss charm att denna gamla tradition som har förbisetts av kritiker. Tanken på att tacka en kvinna för att transportera och födande en bebis är inte särskilt upprörande, eftersom det är trots allt en hel del arbete. Många kvinnor känner starkt för sina födelseprocess gåvor som arvegods, och det är inte ovanligt att se dem gått ner mellan generationerna. En födande gåva inte heller behöver vara smycken, fäder med mindre avvaras inkomst kan ge presenterar vilja kuponger för att göra mat, byta blöjor, eller barnvakt för en flickas utekväll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.