Vad är en Pledge Drive?

ett löfte enhet är en insamlingskampanj teknik som används av offentliga programföretag i både radio-och TV-media. Under ett löfte enhet, kommer en station programmerings regelbundet avbryts av uppmaningar om hjälp från tittare och lyssnare. Längden på ett löfte enhet varierar, men de flesta varar omkring en vecka. Många lyssnare och tittare få pant för extremt irriterande, tack vare de ständiga avbrotten program.

Behovet av utfästelsen driver härrör från det faktum att de flesta offentliga radiostationer och företag behöver stöd för att hålla igång. Trots att många regeringar och organisationer erbjuder stipendier och andra bidrag till offentliga programföretag, dessa bidrag faller vanligtvis kort av driftskostnaderna för radio och tv, och så programföretag vänder sig till allmänheten för att be om hjälp. Detta ses som ett alternativ till att köra reklamfilmer, vilket skulle störa runda programmering år och eventuellt göra stationen till ett privat, vinstdrivande företag. Förresten, det finns en skillnad mellan reklam, som reklam för produkter, och fläckar underwriting, korta meddelanden från stationen sponsorer som inte får lagligt även specifika produkt-reklam.

Under ett löfte enhet, är program regelbundet avbryts av stationen personal, som ber allmänheten att ringa in eller använda stationens hemsida för att göra ett löfte. Traditionellt lovade människor att betala en liten summa pengar varje månad, gör ett "löfte" att ha satsat intresse för stationens överlevnad. I modern löfte enheter, kan man också bara skänka ett engångsbelopp. Under loppet av utfästelsen enheten, personal ger också regelbundna uppdateringar om hur mycket som har donerat, och hur många nya medlemmar har tillkommit till stationen. Många stationer läsa även meddelanden från ringer. Som tack för deras löften, människor ingått ritningar till olika priser, som kan variera från radioapparater till muggar. De flesta av dessa priser är små och enkla, för att hålla personer med anknytning till stationen. Människor som donerar särskilt stora summor under ett löfte enhet kan kanske välja ett pris som en jacka emblazoned med stationens namn, ofta priser som skänkts av gemenskapens företag som stöder stationen.

Många offentliga radiostationer ta Fördelen med programmering från företag som National Public Radio att konkretisera sitt utbud, och många av dessa syndikerade medier stödja lokala löfte enheter genom att överklaganden om medel i deras planering för en vecka varje år. Lokala stationer kan inkludera dessa överklaganden i sitt löfte enheter, eller klippa ut dem och ersätta dem med lokala program, om så önskas.

Människor som tycker löfte kör irriterande behöver inte förtvivlan: public service har insett att betraktaren och lyssnarens nummer tenderar att minska under löfte enheter, och många har försökt att svara på detta. Till exempel, vissa stationer vädjan om fonder under stationen raster året, snarare än att avbryta planeringen för en vecka. Andra lova att för varje dag är värd av medel som skänkts under loppet av året kommer de att skära en ledig dag sitt löfte enheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.