Vad är en Labour of Love?

Ett arbete om kärlek är en av de största utbud mänskligheten kan ge av sig själv eftersom det kommer från hjärtat. Det kommer ofta i form av volontärarbete för en sak man tror på orsaker kan vara alltifrån ett återställande till att förbättra någon eller något livskvalitet, att helt enkelt gå ur vägen för att få någon att må bättre.

Många gånger, ett arbete av kärlek kommer i någon form av hjälp tama eller vilda djur. Dessa handlingar är särskilt speciell eftersom det inte finns någon synlig erkännande från mottagaren av din vänlighet. Detsamma gäller för små barn som ofta din generositet har missat i sin fokuserade liv. är handlingar av godhet och förbättring av jorden, haven och miljön oftast betraktas mödor av kärlek till Gud eller universum. Men ta hand om en kär vän eller en total främling är också i samma kategori av filantropi. Ett arbete av kärlek är någon form av altruism. Anledningen till ett arbete av kärlek är väl emot och uppskattat är att det är en genuint osjälviska handling. Expecting något tillbaka, ett arbete av kärlek verkligen en handling av ren generositet. Det är till nytta för någon eller något annat utan förväntningar eller konsekvenser för dig. Ett arbete om kärlek är en mycket hög form av kärlek. Det är också den största gåva till dig själv eftersom det endast på ett arbete av kärlek kan din yttre syftet vara helt Synchronicity med dina inre önskningar. Det är en yttre handling, som motiveras av din inre självstyrelse. De uppfyller din sanna identitet i en yttre gest.

Anledningen till att du gillar att göra något särskilt arbete av kärlek, inte på grund av att viss verksamhet, att du känner dig lycklig. Du kan göra samma sak för en annan uppsättning omständigheter och det skulle inte få samma glädje och tillfredsställelse. Det ankommer på den altruistiska gåva ni erbjuder för att uppnå detta mål. Ett arbete av kärlek är mer ett verktyg för att främja vad du redan har inom dig. Aktiviteten av ett arbete av kärlek i sig är inte i sig tillfredsställande. Dock är hjärtat och uppfylla denna önskan, vad som ger uppfyllelse. Den kan komma i någon form som är en gest att ge utan förväntningar på avkastning. Det kan vara en försköning program, vårdar ett sjukt barn, förälder eller vän.

Enkelt uttryckt, ett arbete av kärlek är den "gyllene regeln. " De flesta kulturer i världen, de flesta religioner och filosofier följa: "Gör mot andra som du skulle ha dem göra eder. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.