Vad är en KAMINRÖR Hat?

En KAMINRÖR hatt är en typ av hög hatt, en hög hatt med platt brätten och bred krona som brukade vara en integrerad del av formell klädsel. Många människor i USA förknippar KAMINRÖR hatt med Abraham Lincoln, som bar ofta en för porträtt. Av 1920-talet, hade hög hatt dött i huvudsak ut, trots att de var utslitna fortfarande på några mycket formella tillfällen. Mest hög hatt och KAMINRÖR hattar i dag ses som delar av kostymer, snarare än som sant Högtidskläder.

Utformningen av ett KAMINRÖR hatt gör att det ser ut som en längd av rörsystem. Själva hatten går rakt upp och ner, snarare än flammande något som en traditionell hatt, och kronan är helt platt. Brädden är bred, och det kan vara platt lika bra eller något flexibla. Ofta är en KAMINRÖR hatt också prydda med ett gäng grosgrain eller sidenband, och den traditionella färgen för en KAMINRÖR hatt är svart.

Traditionell hög hatt är gjorda av tovade päls eller silke, eftersom detta material är extremt robust och det kommer att hålla upp genom hårt slitage. Dessutom har den extra fördelen av att vara vattenavvisande. Silk hög hatt brukar vara glansigt grund av silke fibrer, som kan ge dem ett extra flair. Vid ett tillfälle många herrar ägs hög hatt för speciella tillfällen, men modefluga bar ut som stadsbor börjat klä sig mer i förbigående, att välja bowlare och fedoras stället för den mer traditionella hög hatt.

Upp hattar är ofta används i trollkonster, och den vanligaste sorten i hög hatt som används i magi är KAMINRÖR hatt, eftersom det är lätt att tillverka. Traditionella hög hatt noga måste göras, oftast genom att en kunnig hattmakare, och förmågan att göra sådana hattar minskar tillsammans med efterfrågan på dem. KAMINRÖR hattar har också suttit med framträdande underhållare, från Fred Astaire till Giuseppe Verdi och många rockers har iklätt sig den höga hatten som ett ironiskt uttalande i föreställningar.

Det kan vara en utmaning att hitta en KAMINRÖR hatt. Om du bor i en tätort, kan du kanske hitta en hatt leverans som bär dem, eller kunde åtminstone storlek du för en hatt. Om en sådan resurs inte är tillgänglig, ett antal hatt återförsäljare säljer sina produkter på nätet. Se till att du förstår villkoren i en butik återvändande, dock som en dålig montering KAMINRÖR hatt kan vara en katastrofal köp. Några av dessa företag erbjuder även nyhet hattar inspirerade av KAMINRÖR hatt, såsom diskett hattar i patriotiska färger för parader och syften lampooning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.