Vad är en Firmafesten?

En personalfest är firandet av en semester bland medarbetare, och ibland deras familjer. De är avsedda som sociala händelser, oftast för att höja medarbetare moral. Även om det är tekniskt part, är det fortfarande ett företag händelse och bör behandlas som sådana. P

kommittéer bildas ofta för att planera och vara värd för personalfest. Företaget kan välja att vara värd för festen i en cocktail lounge, hotell festvåning, restaurang, eller hus högre upp i företaget. Även om de är ibland hålls i jobbet plats, ofta gånger folk vill undvika kontoret helt för att få en festligare atmosfär. Dekorationer vanligtvis hålls neutrala, eftersom inte alla firar jul.

Planera ett personalfest innebär att välja en meny som kan avnjutas att alla, från köttätare till vegetarianer. Servering av alkohol kan bli dyrt, så att i förväg bestämma hur många gratis drink biljetter att ge varje anställd. Eventuella ytterligare drycker måste betalas av den anställde själv. Om du servera alkohol, är det rekommenderat att du ger dina anställda med en väg hem. Detta görs bäst genom att dela taxi kuponger till alla anställda, även om de inte planerar att dricka. när de deltar i en personalfest, det finns flera saker att tänka på. Firmafester är dyra, planerade evenemang som samordnas och betalas av ditt företag. I detta sammanhang inte plockar objudna gäster. Partiet är vanligtvis planeras på per person utifrån och få en extra gäst kommer att sträcka mat och rum. Det är alltid bäst att närvara vid personalfest, eftersom du kan skada ditt rykte om du inte gör det. Se till att delta i minst en timme och dress to impress ". Även om det är en part, din chef och andra befattningshavare kommer att följa dig. Under-dressing kommer att visa att du inte bryr dig, medan overdressing kan få folk att tro att du är högt. Kvinnor bör undvika att bära klänningar som är för kort eller flashiga kläder med forsande necklines.

Remain professionella hela tiden. En personalfest är inte rätt plats för skvaller, blåsa av ånga, eller gnäller om ditt jobb. Försök att hålla positiv, upbeat samtal utan att skryta om dig själv. Se till att hålla händerna för dig själv och inte flörta.

firmafester är en perfekt tid att lära känna människor som kan kraftigt påverka din karriär. Tar sig tid att bilda nätverk med ledningen och chefer från andra avdelningar. Vara nyktra under personalfest eller dricka med måtta, så du kan göra ett gott intryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.