Vad är en Cane Holster?

käpp hölster är ett fall som skapats för att hålla en promenad käpp. Cane hölster är gjorda för att hålla den vikbara typer av rörlighet Chesterton. Käpp hölster tillåter användaren att vika och lagra käpp när den inte behövs så att hans eller hennes händer är fria.

Käpp hölster med tillhörande bandet görs för att bäras över axeln eller över halsen. Bandet är ofta justerbar. Vissa sockerrör hölster görs med ett klipp att bifoga ett bälte eller andra klädesplagg. Cane hölster är oftast svart i färgen och kan göras från ett brett spektrum av hållbara material som läder, denim och nylon.

Cane hölster används på språng, medan sockerrör innehavare används i hemmet. Vissa typer av sockerrör innehavare är metall klämmor att förena ett bord eller annan yta. När toppen av sockerrör trycks in dessa innehavare, har en mekanism av sockerrör i stället. En annan typ av sockerrör innehavaren används i hemmen är ett stativ som kan se ut ungefär som en vas. Slutet av sockerrör placeras i sockerrör innehavaren stå. Dessa bestånd är ofta lös, men många människor ger en i varje rum som badrum, sovrum, vardagsrum och kök.

En del personer med rörelsehinder vill använda en tyngre trä käpp i hemmet och en ljusare metall vikbar käpp utomhus. Käpp hölster för att lagra den vikbara käpp i är perfekt för dem som vill gå utan att använda käpp, men ha den i beredskap i fall det behövs. Käpp innehavare är stor för att hålla vikta käpp när användaren färdas i ett fordon. Cane innehavare är också utmärkt för lagring av sockerrör hemma, kanske i en hall garderob redo för nästa resa utomhus. Cane hölster och innehavare sockerrör används av personer med rörelsehinder som artrit samt av personer med synnedsättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.