Vad är Tvättservice Carts?

Tvätt kärror att transportera kläder till och från tvätten området mycket enklare, i många fall. De kan inte fungera om tvätten kan endast nås genom en trappa, tjocka mattor, eller grov utomhus bana, men i övrigt tenderar att fungera väl i hus med tvättstuga på samma våning. Människor som bor i lägenheterna kan också få hjälp av en tvätt vagn bekvämt, eftersom de flesta hushållsbruk kärror får plats i hissar. Kommersiella tvätt kärror är större annons mer robusta i konstruktion och används av hotell och städning. En vanlig typ av hushåll tvätt vagn har en öppen metallslöjd bas med ett tyg liner och hjul eller hjul på undersidan. Det finns handtag högst upp för att dra vagnen längs golvet. En annan typ av hushåll tvätt vagn har en metallram med en tygpåse som hänger ned från den med handtag och hjul fäst på ramen. Hushållsbruk kärror får dubbelt så smutsiga kläder hämmar speciellt när utrymmet är begränsat, t. ex. i lägenheter.

Kommersiella tvätt vagnarna finns i många fler stilar än hushåll dem. En tvätt cart används för kommersiella rengöring kan vara en enkel plastback på hjul eller kan det vara mer som en rullande flerårig nivå trådkorg hylla. Vissa kommersiella kärror har rikliga canvasväska indelad i sektioner. Den typ av tvätt vagnar med hyllor på botten och ett ställ för galgar på topp gör kläder för både organiserade och hängde upp direkt ur torktumlaren.

Även tvätt kärror i hemmet i regel inte har alternativ för tillbehör, som används för kommersiella rengöring ofta gör. Till exempel kommersiell tvätt cart leverantörer säljer extra hjul och hjul samt delar stötfångare och täcker. Covers för tvätt kärror för städtjänster får göras av tyg som har en elastisk kant för att passa över toppen av vagnen. En annan typ av skyddet är gjord av hårdplast med ett gångjärn som ger enkel åtkomst till olika delar av en multi-sektioneras tvätt cart. Bumper bitar är skum former som passar på hörnen av kommersiella tvätt kärror för att förhindra att märken på väggarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.