Vad är Trading Cards?

samlarbilder är litet kort, med måtten 2,5 med 3,5 inches (6. 35-8. 89), eller ungefär lika stort som traditionella spelkort. Dessa kort kan funktionen namn och bilder på idrottsstjärnor eller så kan de vara icke-orienterad sport och har bilder på saker som film eller seriefigurer. Samla in, spara, och ibland leker med samlarbilder har varit ett populärt tidsfördriv för många år. Den första egentliga samlarbilder producerades i början 20th century. I slutet av 19th century men hade vissa människor små dukar som bjöd namnen basebollspelare. Konvertering till att göra kort av papper gradvis tog över, och korten var oftast giveaways som kunde fås genom att köpa olika typer av produkter som tuggummi, spannmål eller tobak.

samlarbilder från tidigt 20th century vanligen var orienterad mot anger namn och statistik om baseball-spelare och baseballkort fortfarande mycket populär. De som på allvar samla samlarbilder får betala mycket för några av de tidigaste korten tillverkas, speciellt eftersom många av dem innehåller fel. Misstag inte egentligen ett problem i samlarbilder utan snarare ett stöd eftersom det gör kort sällsynt eller unik.

Så småningom blev kort i fokus för försäljning istället för att giveaway produkter. Några såldes fortfarande med tunna blad av tuggummi. Utbyggnaden av antalet baseball lag utökade tillgänglig kort och de kan lista värdefull statistisk information också. Andra sporter producerade också samlarbilder och det är fotboll, basket och hockey kort, för att nämna några. Som namnet antyder människor kan handeln kort med andra för att få kort som de inte har. Ibland trader också växla pengar och kort som klassificeras i mint condition, särskilt om de är sällsynta, kan vara värt mycket pengar. Det finns många handel samhällen som finns på nätet, som ger människor större tillgång till kort av andra, att de kanske saknar. En intressant variant på handel kortet har kort som med den populära barnens show Yu-Gi-Oh! . Barn kan samla samlarbilder och handeln dem, men också använda korten för att spela ett spel med i showen. Vinnarna får möjlighet att föra ett eller flera kort förlorare efter ett spel, men inte alla matcher spelas för "keepsies. "

Samla kort kan säkert vara kul och traditionen har varit omskriven i en tunga och kind sätt i arbetet för JK Rowling. I Harry Potter -serien, barn bli berömd trollkarl kort genom att köpa Chocolate Frogs. Dessa kan då köpas för att få andra trollkarlar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.