Vad är Strapping Tape?

Strapping band är en typ av tejp som är avsedd att användas inom sjöfarten. Detta band är kraftigt förstärkt så att den inte kommer att ge vika under transporten, och det kan användas för att stärka sjöfarten lådor, och att täta behållare för sjöfarten. Strapping band är lätt tillgängliga mailing centers, torra varor butiker, järnaffärer, och många drugstores som lager diverse poster. Det kan vara en mycket användbar sak att hålla runt huset. Detta band innehåller filament som ökar dess draghållfasthet. Glasfiber är ett populärt val för att göra filament, eftersom det är ett starkt och tåligt material, även om vissa företag använder bomull eller syntetmaterial. Glödtrådarna är vanligtvis inbyggda i bandet, köra LÄNGDEN längs bandet att ge stöd. Bandet kan vara tillverkade av klar plast, i vilket fall trådarna syns tydligt, eller brunt papper, som smörgåsar glödtrådarna mellan lager av papper och lim.

Strapping tejp tål en hel del påfrestningar att såsom vridning, Side Side dra och slita. Ibland kommer det att slita på längden, en av glödlamporna skalar bort, men resten av bandet kommer att lämnas intakt. Vissa företag gör band band med stämplar och markeringar som kan användas för att identifiera, och denna typ av tejp används ofta för att säkra lådor med innehåll som måste lämnas kompromisslös, som bevis i ett brottmål.

De flesta människor tycker att det är bra att använda en automat med bandning tejp. Behållaren håller bandet på plats, och omfattar ett kniven som är utformad för att snabbt skära igenom bandet. Flesta också har handtag som ger människor möjlighet att köra behållaren längs en ruta för att avstå band, och sedan rycka ned kraftigt för att klippa bandet. Det är oftast nödvändigt att utjämna bandet ner med händerna efter utlämnandet att säkerställa att den följer den yta som band.

Använda band band inom sjöfarten ser till att En ruta kommer inte pop öppet under transitering, som kan vara ett stort problem. Strapping band kan också utnyttjas för att förstärka en tung låda, genom att köra remsor av tejp runt rutan för att hjälpa hålla ihop. Det finns några andra innovativa användningsområden för förpackningsband band, inklusive snabbis bok reparation, där bandet kan användas för att skapa en ombonad och flexibel ryggrad efter en skadad bok, och säkring knippen av lösa föremål såsom gardinstänger för transitering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.