Vad är Lefty saxen?

Lefty sax är sax som är utformade för optimalt utnyttjande av människor som är vänsterhänta. Vänster hand dominans förekommer naturligt och finns i sju till tio procent av befolkningen. Människor som är vänsterhänta eller vänster hand dominerande skriva, äta, idrotta ledande med sin vänstra sida.

För att kunna använda vissa verktyg mer effektivt, de ändras för människor som är vänsterhänta. Lefty saxar är utformade för att ha kniven på topp när hålls i vänster hand. Denna ändring gör det betydligt lättare för en vänsterhänt person att använda sax med noggrannhet och skicklighet. Standard sax är utformade för höger hand, med kniven på toppen samtidigt som hålls i höger hand.

Upprepad användning av högerhänta saxar med en hand vänster person kan leda till förhårdnader, ömmande hud och dålig kvalitet styckning. Lefty sax kan kosta något mer än högerhänta saxar och kan oftast köpas från ett kontor leverans butik. Om de inte kan hittas, titta på internet för en vänsterhänt specialitet butik. Denna typ av butik innehåller ett stort utbud av produkter speciellt anpassade för vänsterhänta person. De typer av produkter som finns tillgängliga inkluderar manuella konservöppnare, handskar baseball, sportutrustning, coil-bunden bärbara datorer med mera.

historia vänstra godtycke är inte lyckligt. Även om en viss procent av befolkningen har alltid varit vänsterhänta, det var inte i allmänhet väl accepterat. Vid ett tillfälle var det inte ovanligt att lärarna att knyta vänster hand ner för att tvinga eleven att lära sig skriva med höger hand. Detta var fortfarande vanligt i både Nordamerika och Europa i början av 1970-talet.

Fastställandet av vilken kåk som är dominerande är ärftligt och är inte något som kan ändras. De föredrar vänster eller höger hand kan identifieras genom att observera vilken tumme ett spädbarn föredrar att suga. Detta kan växla över tiden, men det är allmänt accepterat som en god indikator på preferens.

Det är möjligt att få en fullständig uppsättning Lefty sax, sax trädgård, specialty knivar och andra verktyg som skapats för vänster hand användning. Förutom dessa mer typiska objekt, specialiserade produkter såsom ett modifierat tangentbord, mus, klocka och måttband har blivit mer populärt. Även vänsterhänta kunder är en minoritet, har tillväxten av Internet och ökad tillgång till globala marknader ökade i hög grad möjligheten av butiker att nå en bredare antal kunder och leder till mer innovation och produktutveckling skapande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.