Vad är Latex Nappar?

Spädbarn har en stark sugande reflex och många föräldrar väljer att lugna sina barn genom att erbjuda dem nappar. Allmänhet, latex och silikon är de två materialen som används i barnvakten bröstvårtor. Latex nappar brukade vara mycket mer standard, men nu silikon dem hålla en rimlig andel av Binkie marknaden. En del föräldrar och deras barn föredrar latex nappar eftersom de är mjukare och tenderar att känna sig mer som en mor bröstvårta. Om barn visar ett tidigt smak, kan det vara för nappar som har latex bröstvårtor eftersom det kommer att mest likna amning. Vissa barn har inte yttrat sig preferenser eller föredrar silikon bröstvårtor. är några saker vet om latex nappar. De tenderar att behålla doften mer än vad silikon, och de är också mindre hållbara. När ett barn utvecklas tänder, han eller hon får lättare tugga igenom latex. Detta är inte en stor oro, men det borde betyda att kontrollera baby binkies regelbundet för att kontrollera att de är håller ihop bra. Om några revor noteras bör Binkie bytas. Det finns en oro för att föräldrar bör vara medveten om när de väljer latex nappar. Vissa människor utvecklar allergier eller känslighet för detta naturlig substans, och graden av känslighet ökar med rutin exponering. Om barn regelbundet ta binkies finns det en något förhöjd risk att de kan utveckla en latex allergi i framtiden och vissa barn kan visa tecken på allergi omedelbart, inklusive nässelfeber, andnöd, magbesvär och hudutslag eller skador. Detta är ovanligt, men ändå måste vägas som en potentiell risk. Familjens historia latex allergi kan föreslår att du väljer silikon istället.

Några tidiga modeller av latex nappar featured ingen plast delar. Nu är det mer vanligt att hitta latex binkies som har plast sköldar. Det finns många former som finns, några utformats av tandläkare för att minska eventuella munnen skador från Pacifier användning. Flertalet tandläkare, dock enbart rekommendera detta napp använda när barn är ungefär två att undvika senare ortodonti bekymmer. Latex binkies även finns i olika storlekar. Vissa är anpassade för spädbarn och små barn och andra är bättre för barn äldre än tolv månader.

Även om vissa föräldrar kan vara benägna att lägga in en stor leverans av binkies innan ett barn föds, är det inte alltid att rekommendera. Vissa barn måste uppmuntras att ta nappar och ändå aldrig bryr sig om dem. Det är inte värt pengarna att försöka tvinga fram en napp på ett barn som verkligen hatar dem, och dessutom bryta napp beroende kan ett oroväckande upplevelse för föräldrar och barn. Viktigare än att välja mellan latex och silikon kan välja om du ska etablera napp beroende i första hand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.