Vad är I-Run Betting?

-run betting är ett sätt att satsa främst på idrott men inte nödvändigtvis begränsat till detta område, medan en händelse pågår. I traditionell vadslagning, skall alla vad läggas innan evenemanget börjar, vilket ger alla gott om tid att studera odds. Men på sikt satsa representerar en ny generation av spelalternativ för att krydda upp live-evenemang.

Standardimplementeringen satsningar, till exempel vem som kan vinna ett spel, kan vara en del av in-run betting, detta typ av spel erbjuder ofta något annat. Till exempel kan om på baseballmatch, en i-run insats att satsa på nästa spelare att slå en home run. Naturligtvis skulle vadet vara något mycket mer rutin, till exempel nästa spelare att slå ut eller slå en enda. I-run vadhållning kan också vara mycket populärt i individuella idrotter som tennis. Till exempel kan det vara möjligt att satsa på olika frågor på en match pågår. Om en spelare har en hård tid med sin tjänst, kan det vara roligt och utmanande att försöka förutsäga hur många dubbelfel spelaren tjänar och försöka satsa på det.

Ju bättre har ett antal fördelar med i-run betting. Det tillåter spelaren att bedöma hur varje arbetslag och varje individ gör och ändra sina insatser bygger på att prestanda. För dem som är mycket skickliga på att analysera sport, drivna vadhållning kan vara ett mycket lyckat projekt än traditionella sportspel.

Utmaningen för sport-böcker är att bestämma odds när de erbjuder i-run betting. Faktiskt står sport miste om en stor summa pengar om de korrekta oddsen inte släpps ut på spelet. Till exempel odds för spel på nästa basebollspelare att träffa en enda kan vara ganska låg. Men att satsa på nästa spelare slå en home run, en mycket mer sällsynt bedrift, kan vara högre. Den andra sidan, naturligtvis, är att in-line vadslagning kan vara en påtaglig risk för sport bok. Generellt har sport en fördel att vända sig till andra i branschen när man odds. Men i-run betting erbjuder ingen sådan lyx. Det finns ingen tid att samråda med andra och ta fram lämpliga odds och bestämma vilka insatser att erbjuda.

Det är därför många sporter böcker inte kommer att erbjuda i-run betting. De som erbjuder denna typ av spel som ofta tycker att det tar år att fullända den processen och hitta en balans mellan glada spelare och lönsamhet för sport. Allmänhet, in-line vadslagning är vanligare i de europeiska länderna. Det återstår att få en bred användning i USA.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.