Vad är Harper’s Bazaar?

Harper's Bazaar är en ikon amerikanskt modemagasin som publiceras i 18 länder utöver USA. Tidningen har blivit känd för featuring ledande mode, design och fotografi, vilket gör det till ett måste för "den välklädda kvinna och välklädda sinne. " Många tidningen står lager Harper's Bazaar samt medlemsavgifter till den månatliga publikationen finns också tillgängliga från flera källor. Förutom att vara en ikon i den amerikanska modebranschen, Harper's Bazaar också bär skillnaden av att vara äldsta amerikanska modemagasin. Det grundades 1867 av Harper and Brothers, samma kraft bakom Harper's Magazine och HarperCollins Publishing Group. Inledningsvis var Harper's Bazar , som det hette då, en vecka publikation, 1901, bytte förläggare till en månatlig format.

Arbeta från kända fotografier, författare, designers, och konstnärer har blivit omskriven i Harper's Bazaar sedan starten, och tidningen är stolt över att få olika resurser till sina läsare. Läsarna kan se rapporter om de senaste startbanan visar, allt från couture-klänningar till smycken och Harper's Bazaar har också finansiell rådgivning, profiler med stor framgång och snygga kvinnor, funktioner resa hem förslag inredning, tips skönhet och hälsa och fitness sektioner. Harper's Bazaar heller inte rygga ålder, i ord redaktör Glenda Bailey, "vi fira kvinnor 18 till 80 och därefter. " Liksom andra modetidningar i USA, Harper's Bazaar har upplevt vissa förändringar som kvinnors attityder om mode och skönhet har förändrats, men det har lyckats vädret dessa förändringar väl. Tidningen har inte heller ryggat potentiellt kontroversiella ämnen, med lock funktioner som en naken och gravid Britney Spears under 2006, och uppriktiga diskussioner om farligt HITTEBARN-like Supermodels. Harper's Bazaar har verkligen varit en domare av stil och mode industrin, en täckmantel funktion, till exempel, är ett bra sätt för att få fart eller återuppliva en karriär, som många kändisar har noterat.

Den brittiska systertidning, Harper's Bazaar UK , är också en modeikon i sin egen rätt. Harper's Bazaar UK grundades ursprungligen 1929 av Hearst Company, ägare av Harper's Bazaar . 1970 Harper's Bazaar UK ihop med Queen , som grundades 1862, omvandla två till Harpers and Queen . Under 2005 omdöpta Hearst Bolaget Harper's och Queen , textning det Harper's Bazaar UK och använda en ny redaktion för att återuppta tidningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.