Vad är Folding Canes?

Folding rören hopfällbar enheter som är ett alternativ till de mer traditionella stela käppar som har använts i århundraden. Precis som de traditionella stela sockerrör, är den vikbara käpp för att erbjuda ytterligare stöd till personer som har svårt att stå eller gå utan någon typ av stöd. Båda typerna av plantor ger starkt stöd, kan vara mycket enkel eller mycket utsmyckade i design, och kommer att ge många års användning med endast ett minimikrav för vård.

Folding käppar erbjuda några fördelar jämfört med traditionella käppar. För många människor är användningen av en käpp inte en konstant nödvändighet. Istället är en käpp bara nödvändiga om individen har att stå i en position under en längre tid. När detta är fallet, vikbara käppar fungerar mycket bra. Anordningen kan bäras i en väska eller portfölj bort och och förlängas när så behövs.

Transportera en hopfällbar käpp när du använder kollektivtrafik är en annan fördel till enheten. Eftersom vikbara käppar kan utvidgas och rullas upp kommer, är det möjligt att helt enkelt dra tillbaka delar av sockerrör när resenären har stigit på buss, tåg eller flyg och halka käppen i fickan. När du anländer till sin destination, är sockerrör utvidgas och användas för att hjälpa enskilda stiga. Däremot skulle en styv sockerrör måste lagras i en kontaktledning avdelning eller på annat sätt placerade ur vägen för andra passagerare.

I allmänhet vikbara käppar inte kosta mycket mer än en rigid käpp. Båda käppar erbjuda en stabil försörjning när det behövs, men det fällbara sockerrör är mycket lättare att stoppa undan när den inte används. Dessutom har båda typerna av plantor finns med enkla linjer eller konstfullt snidade mönster. Men många människor tycker att det stabila byggandet av vikbara sockerrör är minst lika med en styv käpp, och får överstiga styrkan hos vissa trä Chesterton. De flesta modeller som kan hantera upp till 250 pounds och finns i olika utföranden, vikbara käpp erbjuder alla fördelar av en stel käpp samtidigt som den ger några extra fördelar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.