Vad är Diaper Service?

Att vara nybliven förälder innebär att du har mycket att göra för dig. Midnatt matning, dagliga bad och konstant changings blöja gör det nästan omöjligt att få en minuts avkoppling tid. Om du är miljömedvetna och väljer att inte gå den disponibla blöjan rutten, kan du lägga till städning smutsiga blöjor till denna rutin. Lyckligtvis finns det ett alternativ. En blöja tjänst lättar bördan för städning tygblöjor med att plocka upp din bebis smutsiga blöjor och ersätta dem med en ren uppsättning. En blöja tjänst är en professionell städservice. De har betalt för att göra jobbet åt dig. Stället för att gå ut och köpa otaliga tygblöjor, kan du hyra blöjor från blöjan tjänsten. Ingår i denna uthyrning är tvätt, hämtning och lämning service. Eftersom en blöja tjänst måste följa strikta normer som fastställts av styrelsen för hälsa, dina blöjor är mycket renare än de skulle ha blivit i hushållsbruk. När en blöja tjänst rengör smutsiga blöjor, vattnet är ofta så att de är torkade med luft så heta att de är steriliserade. När du registrerar dig för en blöja tjänst, kommer du att få en speciell lufttät korg. Detta garanterar att lukten av smutsiga blöjor inte släpper igenom ditt hem. Vissa blöja tjänster kommer också att leverera foder för att hindra och särskilda luktborttagningsmedel. På plocka upp dagen, bara ta bort den smutsiga blöjan-filled liner från hindra samma sätt som du vill ta bort en påse med skräp från dina sopor behållaren. Varken du eller blöjan tjänst assistent har beröring med smutsiga blöjor.

Några blöja tjänster begära att du skölja smutsiga blöjor innan den placeras i lufttät hindra. När du ringer för att intervjua en potentiell blöja tjänst, vara säker på att detta är en av de frågor du ställer. Andra frågor att ställa inkludera rengöringsmetoder, typ av blöjor, kan den tid på dagen blöjan tjänsten åtföljande väntas och naturligtvis kostnaden.

Många upptagna föräldrar väljer att ha sin blöja tjänst kommer dagligen basis. Även om detta är att föredra framför många, men det behöver inte vara regel. Du kan också välja att blöjan tjänsten komma varannan dag eller bara en eller två gånger per vecka. Tänk på att om blöjan tjänsten kommer mindre ofta, måste du beställa fler blöjor så att du inte tar slut.

Att vara nybliven förälder kan vara en överväldigande upplevelse. Hyra en blöja tjänst för att hantera rengöring av ditt barns ONÄMNBARA ger dig mer tid för de saker som verkligen betyder något.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.