Vad är Bubble användare?

Bubble användare är vadderade kuvert används för att skicka krossbart eller något ömtåligt gods som behöver lite extra skydd. De kan också kallas padded användare. De ser ut som en traditionell gul eller Manila kuvert på utsidan, men är fodrade med bubbelplast på insidan för extra skydd. Bubble användare är en nödvändighet om du gör en massa post och sjöfart.

Bubble användare kommer i olika storlekar för att tillgodose olika storlekar av objekt. De är mindre och lättare än att använda en låda eller annan förpackning till post ett objekt, så de är generellt sett billigare att post. De kan köpas i lös vikt på de flesta postkontor, kontor butiker leverans, frakt centers eller online. De har ofta en peel-off klibbig remsa längst upp för att göra det lättare att försegla kuvertet utan att använda tejp. Detta även sedan gör det lättare att se om kuvertet har manipulerats. för att skicka medier så som CD och DVD, bubbla användare är ett bra alternativ. Den CD-och DVD-skivor lätt ryms inuti kuvertet där de är skyddade av omild behandling och eventuella skador bättre än om de befann sig i en icke-vadderat kuvert. Du kan även maila bilder i en bubbla mailer att hindra dem från att vara böjda. Du kan maila många objekt i en bubbla Mailer, utom i undantagsfall ömtåligt gods som ska packas mycket noggrant i en låda. Om du inte har någon bubbla användare kan du skapa din egen genom att klä den objekt du vill att posten i bubbelplast och sätter in det i ett Manila kuvert. Det kommer att hålla objektet så säkert som om det var i en vadderad mailer. Om ditt objekt inte får plats i en bubbla Mailer, det finns andra alternativ. Du kanske väljer att posta dina saker i en kartong, som sedan kan återanvändas eller återvinnas. En mailing röret är ett annat alternativ för att skicka över stora dokument eller konstigt formade objekt. Det finns många alternativ att maila olika storlekar punkter, för att förebygga problem med din ex, se till att välja rätt förpackning och packa noggrant och säkert.

Om du är bekymrade över miljön, kan du välja att använda en kartong eller mail röret som kan återvinnas. Vadderad användare vanligtvis inte kan återvinnas och ofta kan inte återanvändas när de har rivits öppet. Många bubbla användare är tillverkade av återvunnet material, dock.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.