Vad är Bench Seating?

Bench sittplatser är en term som används för att beskriva sittplatser alternativ som inte innefattar ett ryggstöd som en del av sätet alternativ. Bänk sittplatser kan konfigureras för att rymma en eller två personer, eller som ett medel för att ge plats för fler människor, t. ex. i en idrottsarena. Befordran av denna typ om det ofta finns i både privat och offentlig miljö. När tänker de flesta på bänken sittplatser, är det första man kommer att tänka på en idrottsarenor eller stadion. Det är inte ovanligt för college och professionella fotbollsarenor i USA att använda bänk sittplatser. Detta synsätt är praktiskt av flera skäl. Först gör bänk sittplatser det möjligt att ta emot fler människor än installationen av individuella säten skulle tillåta. Detta innebär att det finns potential att sälja fler biljetter till alla sportevenemang som äger rum i anläggningen. En annan fördel för bänk sittplatser i en idrottsarena har att göra med vård och underhåll. Stadium befordran av detta slag faktiskt kan tvättas bort och får lufttorka i många klimat. Tillsammans med det faktum att bänken sittplatser är vanligen tillverkade av hållbara material som betong, slitaget på placeringen är minimal, vilket gör det möjligt att pågå i många fler år än andra typer av sittplatser alternativ.

Tillsammans med idrottsarenor, är bänk sittplatser används också i många utomhus utför arenor. Skälen till att anställa bänk sittplatser i dessa inställningar är mycket lika dem som förknippas med en sport arena. Det är möjligt att ta emot fler deltagare och därmed öka biljettförsäljningen. Beroende på plats, bänken plats för dessa typer av anläggningar kan vara enkla konkreta bänkar eller funktionen lövträd eller metall sittplatser. I vissa fall kan bänken förankring vara uppfällbara, vilket innebär att när de inte används, är det sittplatser vikas och förvaras utom element. i offentliga parker och trädgårdar, enkel bänk sittplatser anges ofta på strategiska platser i hela området. Till skillnad från de sittplatser som finns i stadion och arenor är dessa bänkar vanligtvis konstruerade för att stödja två till fyra personer bekvämt. Bänkarna kan konstrueras med hjälp av betong eller cement, tegel, metall eller trä, kanske med hjälp av en kombination av material om designern väljer. Bänk sittplatser i en park eller allmän trädgård är vanligen avsedd att pågå under en längre tid, eftersom bänkarna finns kvar utsätts för väder året runt. En av de vanligaste exemplen på bänken sittplatser är med picknickbord. Den enkla bänkar antingen införlivas i tabellen konstruktion eller avsedda att ske parallellt med en eller båda långsidorna i tabellen. Medan picknickbord är ofta tillverkade i trä, är det också möjligt att köpa bord och bänkar som är konstruerade av tunga plast eller cement.

kan Bench sittplatser också användas i hemmet också. Fönster platser ibland kallas bänk sittplatser. I köket får bänkar användas i stället för stolar för att ge sittplatser runt en avslappnad matplats. Bänk seating kanske även fungerar bra i hallar och rum lera, ger en enkel men bekväm plats att sitta och samtidigt sätta på eller ta bort skor. I hemmet och på offentliga platser, är bänk sittplatser ofta ett idealiskt sätt att tillhandahålla säten som är funktionell och attraktiv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.