Vad är Antiviral Tissue?

Ansiktsservetter företag letar alltid efter sätt att förbättra sina produkter, och komma med antivirala vävnad är inget undantag. Från början har företagen arbetat för att öka användning och formler för att bli viktiga aktörer inom personlig vård branschen. I själva verket kom namnet "ansiktsservetter" på grund av sin ursprungliga användning, då de såldes som engångsdukar för avlägsnande av kosmetika, krämer och andra ansiktsbehandlingar. De såldes senare som engångsartiklar näsdukar, vilket försäljningen steg skyhögt.

Idag kan du hitta olika vävnader i nya och förbättrade versioner. Vävnader har blivit starkare och mer absorberande att bättre fånga nyser och hostar. De har gjorts mjukare vara mer lugnande för huden. Finns vävnad med lotion lagts till för att förhindra nötning huden vid upprepad torka eller blåsa i näsan är nödvändig.

Idén att göra en produkt som kan bidra till att minska spridningen av förkylning och influensa är inte annorlunda. Det kallas antivirala vävnad, och den har en tre skikt design. En av de mest populära ansiktsservetter företag anger att dess antivirala vävnad är bevisat att döda 99,9% av förkylning och influensa virus. Lagret i mitten aktiveras när fukt absorberas, och sedan fortsätter med att förstöra virus. Det kan ta upp till femton minuter att döda virus om detta, och det finns också andra frågor om produktens effektivitet för att minska spridningen av förkylning och influensa. En infektionssjukdom specialist vid Johns Hopkins frågor om effektivitet, summerar att antiviral vävnad kanske inte har så stor genomslagskraft som förväntat. Den viktigaste aspekten för att minska spridningen av förkylning och influensa är ett effektivt sätt att fånga hostar och nyser. Ingen vävnad kan garantera att varje droppe kommer att ingå, kommer därmed att virus kommer fortfarande i kontakt med människor och vanliga produkter. Även antiviral vävnad kan hjälpa i viss mån, handtvätt och desinfektion av ytor är fortfarande viktigt steg för att minska spridningen av förkylning och influensa. Medan dessa överväganden vettigt, är det också klart att det finns vissa områden där antiviral vävnad kunde vara mer effektiv än vanlig vävnad.

Ett antiviralt vävnad som tappas eller lämnades kvar efter användning är mycket mindre sannolikt att sprida sjukdom. Många gånger, föräldrar och andra familjemedlemmar blir sjuka när de vårdar en smittad person. Mamma röjer upp används vävnader, och fångar hennes barn är kallt. Antiviral vävnad kunde förhindra detta sätt att sprida sjukdom.

Det finns inget idiotsäkert sätt att undvika förkylning eller influensa, men om antiviral vävnad kan hjälpa till med en liten grad, många tycker det är värt att köpa. Det är en populär idé och marknadsföring studier har visat att människor är intresserade av produkten. Redan innan det slog butikshyllor, sade tillfrågade personerna att de skulle använda och även rekommendera antiviral vävnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.