Hur kan jag Savor Spring?

Du kan njuta av våren genom att värna om en ny början. Precis som blommor kan nu växa i gång-frusna marken på vintern kan du kasta vinterns tunga kläder och heminredning och njuta av den ljusare, fräschare väder våren. Njuter nya våren kläder, spendera mer tid utomhus, trädgårdsarbete och lysa upp din inredning är alla bra sätt att njuta av våren.

Du kan enkelt växla ditt hem för att de lättare energi våren genom att ersätta tunga filtar med lättare vikt filtar i färskt våren färger. Swap sammetsmörka kuddar på skoj blommor utskrifter eller något mönster och färger signal nya början av våren för dig. Lägga till en vas med färska blommor till matbordet eller ett soffbord kan verkligen ställa en fjäder stämning i ditt hem.

Naturligtvis är vår trädgårdssäsongen och en bra tid att piffa upp din trädgård. Du kan planera en makeover för din gård och sedan beger oss till trädgården så att du får vad du behöver. Även några krukor med blommor genom ytterdörren eller ett nytt lager färg på ditt staket kan bidra till att "ny start" känsla av våren.

Du kan njuta av vårens varmare väder som uppvisar vissa måltider utomhus under soligare dagar. Även regniga vårdagar kan vara uppfriskande gånger för att gå på en promenad och få ut ur huset-paraply i handen. Eller så kan du njuta av inomhus kul genom att besöka ett akvarium, museum eller biograf. Torktumlare vårdagar är roligt för utomhusaktiviteter som cykling, baseboll eller jogga.

Även om du är på en strikt budget, kan du fortfarande njuta av våren med att hitta lättare vikt kläder på second hand butiker. Det är bäst att börja shoppa långt i förväg för säsongen dock. Du kan också hitta vår försäljning i departementet och butikskedjor. Store tung vinterskrud bort för nästa säsong och njuta bära lättare jackor vikt och regnjacka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.