Vad är magnetiska ramar?

Magnetiska ramar ramar som kan användas för att visa objekt, t. ex. bilder eller annan grafik, på metalliska föremål. Detta är en av de mest populära typer av fotoramar, speciellt för föräldrar som kanske vill visa bilder på barn och barnens konstverk på smarta hem, till exempel ett kylskåp. Dessa magnetiska ramar kan ofta köpas i bulk för ännu mer besparingar.

De flesta magnetiska ramar inte är helt gjorda av magneter, men vissa kan ha magneter vilken utsträckning runt hela omkretsen av ramen. Men de flesta har magneter bifogas sidor eller hörn. Det är bäst att ha magneter i hörnen eller i mitten på alla fyra sidor för att ramen inte blir lätt off-center. Vissa bilder kan lätt omvandlas till magnetisk ramar med hjälp av en epoxi eller hög kvalitet lim för att permanent fästa magneter på ramen. Samtidigt som det brukade vara så att de som var intresserade av magnetiska ramar hade mycket få alternativ , är det inte längre fallet. Olika fotoramar komma i magnetiska alternativ. Bland dessa finns den klassiska enda tavelramar och även collage, som kan ha flera bilder inuti en ram. Vissa kan även inbegripa mattor. De val inte slut där, dock. Det finns gott om andra alternativ som kan väljas. Dessa magnetiska tavelramar finns i olika storlekar standard för många fotografier. Vidare finns också ett antal färger som kan väljas. I slutändan beror valet på den enskildes önskemål. Det finns dock några saker att tänka på. Magnetiska ramar kommer generellt att läggas på en anordning, som kan överskugga ramar. Många föredrar en fet ram färg som ger en skarp kontrast till färgen på apparaten. Dessutom kan större bilder, eller en samling av mindre bilder, hjälpa fästa uppmärksamheten på displayen. Ett annat alternativ som vissa företag erbjuder är en mer personlig bild ram. Dessa magnetiska ramar kan belysas med en persons namn eller en text som förklarar tillfälle. I vissa fall kan dessa ramar innehåller en konstruktion, t. ex. en sport ikon eller symbol som symboliserar kärlek eller någon annan känsla.

Det är möjligt att få magnetiska ramar för mindre än $ 10 US dollar per styck. Ofta, eftersom de är så billiga, så kommer de oftast som en del av ett paket med flera. Personlig frames ofta kostar lite mer, men kommer dra några ytterligare uppmärksamhet på fotot eller konstverk som visas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.