Vad är ett Paper Shredder?

många aldrig hört talas om en Paper Shredder (även kallat en Dokumentförstörare) tills det ökända Watergate inbrott skandal under tidigt 1970-tal. Idag har de flesta människor inser värdet av fragmentering personliga och ekonomiska dokument. En slänga dina bromsats papperskorgen av en samvetslös person kan avslöja känslig information, t. ex. kontonummer, saldon, namn-och adress, journaler med möjliga personnummer, och intäkter av alla slag. Beväpnad med denna information, en Internet-savvy bandit kan möjligen tillgång till ditt bankkonto, öppnar nya kreditramar, och gör mycket mer skada. Detta kallas identitetsstöld och är ett växande problem som kostar skattebetalarna flera miljarder dollar årligen. på grund av hotet av mycket känslig information hamnar i orätta händer, ett Paper Shredder har blivit lika vanligt som en kaffekanna på köksbänken, eller en dator på arbetsplatsen. Den lilla utrymme en Paper Shredder tar upp är ett litet pris att betala för att skydda din personliga information.

Dokumentförstörare finns i tre huvuddelar: personligt, för användning i hemmet, avdelningar, för mindre företag eller organisation användning, och företag, som tjänar behoven hos större företag.

A Paper Shredder kommer också med en av tre olika stilar av skärande metoder. Stilen i klippaggregat beror på hur mycket säkerhet du behöver. Den minst säkra Cut är den enda cut, som skivor dokument i långa smala vertikala remsor. Dessa band kan återskapas med lite omsorg.

Säkrare är crosscut modellen, denna fragmentering system skivor papper i små konfetti-like kvadrater genom att skära ned både på längden och tvären. Normalt denna typ av fragmenteringsanläggning papper kommer att strimla klipp, häftklammer och kreditkort också. Montering av strimlade materialet är möjligt, men osannolikt. Detta är ett bra mellanklass Shredder.

säkraste av allt är den ultra-säkerhet bitar, vilket ger en crosscut åtgärder som klipper papper i minuten, oläsliga lappar. Denna typ av Shredder är ett utmärkt val för medicinska och ekonomiska institutioner, statliga och andra enheter med mycket känsliga dokument. Om du inte äger en Paper Shredder än kan du köpa en på ett lokalkontor leverans butik, varuhus eller rabatt återförsäljare. Du kan också köpa ett Paper Shredder online via Internet. Några välkända märken Dokumentförstörare inkluderar GBC, Kobra, Dahle, HSM, Fellowes, Olympia och kött-och benmjöl. En Paper Shredder kommer att variera i pris från endast $ 20 för en personlig modell, till hundratals dollar för ett företags modell. Tänk på att motorn på en extremt billig Paper Shredder kan överhettas efter några minuter av non-stop fragmentering. Om detta inträffar, och flera minuter svalna kan komma att krävas innan Shredder kommer att fungera igen. En Paper Shredder som kostar lite mer kommer att strimla längre, och kommer att skära sönder fler sidor i varje matning. I det långa loppet kan undanröja krångel att spendera ett par dollar.

Inventor AA Låg krediteras med att ha utformat det första Paper Shredder 1908, men det var inte förrän Adolf Ehinger dök upp 1936 med sin version av Paper Shredder, att utarbeta populär. Formade efter en pasta-spikmaskiner, Ehinger marknadsförs hans hitta till statliga myndigheter och finansinstitut och hans företag blev en ledande tillverkare av Dokumentförstörare. Hans företag, EBA Maschinenfabrik, var först med att införa crosscut Paper Shredder 1959 och den fortsatte att blomstra tills företaget såldes under 1998.

enligt uppgift var det en EBA Paper Shredder som användes för att förstöra handlingar under Watergate-skandalen. Även Ehinger inte uppfinna Paper Shredder, hans förbättring av det ursprungliga haft en enorm inverkan på hur vi har hanterat papper sedan. Vare sig av personliga eller yrkesmässiga ändamål, är det en bra idé att skydda känslig information och skydd mot identitetsstöld med hjälp av en Paper Shredder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.