Vad är en vandrande Eye?

Termen "vandrande öga" har två helt olika betydelser som man inte vill förvirra. Lyckligtvis är innebörden oftast framgår sammanhang, som i en mening, en vandrande öga är ett medicinskt tillstånd, och i en annan man hänvisar till en brist på trohet. Också lyckligtvis, båda är behandlingsbara. i betydelsen av ett sjukdomstillstånd, vandrande öga är ett tillstånd som orsakar ett eller båda ögonen för att vandra iväg när ögonen förs fokusera på något. Huvudsakligen hindrar villkoret båda ögonen inrikta sig samman, och beroende på svårighetsgrad, kan tillståndet vara ganska irriterande, förutom förvirrat för personer som kan interagera med patienten. Wandering Eye, förresten, ska inte förväxlas med amblyopi, ett tillstånd där visuell information från ett öga inte når hjärnan.

Wandering ögat är normalt diagnostiseras under löpande opthalmologic undersökningar, om läkaren finner att patienten har svårt att fokusera båda ögonen på ett objekt. Det kan behandlas med sjukgymnastik i form av ögat övningar, särskilt utformade glasögon och kirurgi, i extrema fall. Läkaren kan också undersöka orsaken bakom den vandrande ögat, eftersom tillståndet kan ibland vara ett symptom på hjärna och nervsystem förhållanden system som kräver ytterligare utredning. I den andra meningen är det någon som sägs ha den "vandrande ögat" när han eller hon inte kan fortsätta att fokusera på en primär partner. Normalt föregår vandrande öga handlingar regelrätt otrohet, och det kan vara ett tecken på att en relation är orolig, eller att någon i en relation är missnöjda med det nuvarande tillståndet. Människor kan också bli anklagad för att ha den vandrande öga för fullkomligt oskyldig skäl, till exempel kan en svartsjuk partner vara arg över att försummas på en fest till förmån för någon annan, och föreslår att den andra partnern tydligt har vandrande öga.

När det gäller otrohet, den vandrande ögat kan vara svårt att behandla. Som en allmän regel, att identifiera problem tidigt är en bra idé, som är ett samtal om situationen och relationen. Ett par kan välja att bedriva terapi för att prata igenom frågorna som leder till missnöje, eller de kan välja att hantera situationen på egen hand. Ett fall av den vandrande ögat inte alltid visar en avsikt att ströva, somliga helt enkelt har en naturlig förståelse för individer att hitta vackra, och de kan inte innehålla det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.