Vad är en reform skolan?

Reform skolor var i huvudsak innehav platser för ungdomsbrottslingar, och framför allt fokuserad på anläggningen pojkar. I USA inleddes reformrörelsen i den 19: e talet som ett alternativ till fängslandet yngre barn med vuxna brottslingar, men tyvärr, fängslande i någon av de många amerikanska reformen skolor var lika sannolikt att orsaka känslomässiga skador. Detta trended mot den ursprungliga avsikten med reformen skolan rörelse.

Tillsammans med inrättandet av platser reformera skolan i stora delar av USA kom större förändringar för hur minderåriga uppfattades av lagen. Från början trodde många att det var en utmärkt sak som tonåren fick möjlighet att korrigera sitt beteende och hitta en rak och smal stig innan de blev vuxna. Det ska sägas att vissa människor hittade reformen de behövde, men det tidiga skolor bildades fortfarande före stor del av utvecklingen av psykologiska teorier.

Tyvärr reform skolor blev också platser där barn misshandlats, inte bara genom väktare i skolan, men också av äldre barn. Tendens att bli sexuellt utnyttjade i reformen skolor noterades i mitten av-20-talet och många stater började tänka över hur ungdomsbrottslighet behandlades och att hitta alternativ till incarcerating barn och tonåringar. Detta betyder inte att reformera skolan är helt borta, men vanliga statliga eller federala anläggningar fängslande för ungdomar är inte kallas reform skolor och istället namnges unga kriminalvård institutioner. Begreppet reform Skolan hade blivit laddat med många negativa konnotationer.

Tanken med reformen skolor var inte bara amerikanska. I Irland har utsett ett antal skolor som leds av den katolska kyrkan för "ungdomsbrottslingar. " Ännu mer än i USA, dessa skolor deltog i nära systematiska brott mot barn. I 202C Irland släpptes dokument som bekräftade intensiva utnyttjande av barn vanligen av präster och /eller nunnor i 50 av dessa skolor som barn kan skickas mot en liten sak. Till skillnad från den amerikanska reform skolan, kunde barn placeras i den irländska institutionerna om en förälder ansågs ovärdig föräldraskap dem. Denna högre myndighet att ta bort barn från hem kan ha lett till ökad licens till missbruk.

Idag termen reform skolan är vanligtvis inte användas om det används av privata organisationer som erbjuder någon typ av uppfostringsanstalt omsorg för äldre barn och tonåringar. Dessa kan variera i kvalitet på vård de erbjuder, och föräldrar övervägde att skicka ett barn till en reform institutet noga överväga bevis av personer som sköter det, vissa skolor är utmärkta och andra har mycket diskutabla metoder. Det har också funnits en tendens till inte incarcerating ungdomar för mildare brott. De får istället bo hemma och går i skolor som är bättre utbildade för att hantera barn med beteendeproblem frågor. Dessa kallas ofta alternativa skolor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.