Vad är en grön kyrkogården?

En grön kyrkogård är en kyrkogård som främjar miljövänliga begravning praxis. Du kan höra en grön kyrkogård kallat ecocemetery, gröna begravningsplats, eller en fysisk kyrkogård. Green begravningsplatser finns i många regioner i världen. Många kyrkogårdar i utvecklingsländer är grön som standard, beroende på kulturella traditioner kring begravningen, och en växande gröna begravningsplats rörelsen växt i den utvecklade världen i slutet 20th century, när folk började bli allt mer bekymrade över miljöns tillstånd.

Utbudet på en grön kyrkogård variera, beroende på hur kyrkogården är organiserad. Till exempel, några gröna kyrkogårdar erbjuder relativt konventionell begravning i tomter med vanliga gravstenar, medan andra främja naturliga begravning i områden som är kvar unlandscaped, med hjälp av träd, stenar och andra fysiska artefakter som markörer. Några gröna begravningsplatser är också knutna till krematorierna, för människor som inte vill bli begravd, medan andra kan erbjuda begravning till sjöss och annan begravning alternativ. Många främja familjens delaktighet i planeringen av begravningen, även om de kan ha en begravningsentreprenör till hands för att hjälpa till med arrangemang. I en nedgrävning på en grön kyrkogård, är målet oftast att stimulera kroppen att bryta ned naturligt och snabbt. Många gröna kyrkogårdar förbud balsamerade organ, på grund av oro toxiciteten av de kemikalier som används vid balsamering. Människor kan vara begravd i vanligt trä, torv, korg, eller kistor kartong som är utformade för att bryta ner snabbt, eller i skoveltak tillverkade av naturmaterial. Om klädda, de döda är också oftast klädd i naturliga fibrer som kommer att bryta ner längs med kroppen.

några gröna kyrkogårdar diskutera frågor av särskilda religiösa samfund, med vigd jord för människor som vill bli begravd i en naturligt sätt men ändå ansluta sig till deras religiösa övertygelse. Många religioner är väldigt mottagliga för grön begravning: judendomen, till exempel råd begrava inom en dag i en enkel kista. Vanligtvis kan man låta en religiös Officiant närvara vid en grön begravningen av en släkting, antingen föra någon från sin egen plats för tillbedjan, eller göra arrangemang med kyrkogården. Man kan också sortera sina egna begravningar på något sätt de önskar på många gröna kyrkogårdar. Familjemedlemmar kan uppmuntras att engagera sig med urval och förberedelse av en gravplats, och människor är ofta uppmuntras att plantera blommor på graven, och att besöka för att hjälpa till med kyrkogård underhåll. Gröna begravningsplatser är ofta mycket trevliga platser, vilket gör dem trevliga platser att besöka.

Green begravningsplatser i ditt område kan hittas genom att söka efter "gröna kyrkogården" och ditt region, eller genom bistånd av en begravning konsumenter allians. Förutom att vara miljövänliga, kan du också att naturliga nedgrävning är ekonomiskt trevlig, grön kyrkogårdar vanligtvis hålla priserna nere och motverkar kostsamma metoder, t. ex. användning av fantasi kistor och valv begravning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.