Vad är en bakdörr Förslag?

Termen "bakdörr utkast" används för att hänvisa till en politik som kallas stop-loss, som används av USA: s militär som ofrivilligt förlänga serviceavtal. Stop-Loss utvecklades efter Vietnamkriget, och det har använts i stor skala sedan, framför allt i det andra Gulfkriget, då militärer blev bekymrad över personalens brist i Irak och Afghanistan. Motståndarna till stop-loss hänvisa till denna politik som en bakdörr utkast som tyder på att trots att det inte finns något officiellt förslag, ett utkast slags pågår i USA. När folk värvning med försvarsmakten i USA, underteckna de åtta årigt avtal som omfattar två till fyra år i aktiv tjänst och fyra till sex år i reserven. Efter åtta år har soldaten nått slutet av sin tjänst datum ", vilket innebär att han eller hon får en ny värvning eller välja att skilja från tjänsten. I stop-loss, en soldat som är i aktiv tjänst hittar sitt aktiva utvidgade tullen i den period då han eller hon normalt skulle tjäna i reserverna. Om en så kallad "End of service datum" faller medan soldaten i aktiv tjänst, kommer soldat tvingas slutföra utbyggnaden innan de tillåts gå i pension från tjänsten.

Motiveringen till stop-loss är att truppen brist är extremt farliga, inte bara för utgången av kriget, men för marktrupper. Soldater som redan är i aktiv tjänst är naturligtvis fullt utbildade, vilket gör att bevara dem oerhört viktigt att militären. Under stop-loss, kan det militära se till att den har tillräckligt militära medlemmar i aktiv tjänst.

För soldater, är stop-loss frustrerande och nedslående. Många soldater omfördelas under stop-loss ges inte tid att koppla av och varva ned från tidigare installationer, upphöja sin stress och risk för psykisk sjukdom i framtiden. Flera driftsättning är känslomässigt och fysiskt dränering, samt för medlemmar av de reserver som har distribuerats kan distributioner förstöra tidigare reservist verksamhet, eftersom han eller hon inte är närvarande för att övervaka driften av affärsverksamheten.

stop-loss order kan utfärdas när som helst, och ofta tidpunkten för beslutet är sådant att soldaten har små möjligheter att bekämpa det. Enligt lag får soldater ansökan om separation efter att ha avtjänat ett extra år med stop-loss, men de måste uppfylla ett antal krav för att göra det, och dessa krav är ofta svåra att uppfylla samtidigt på den aktiva sin tjänst.

bakdörren Förslaget har också negativa konsekvenser för människorna i tjänster som marinen och flygvapnet, eftersom dessa individer kan hamna utsända på plats på grund av brist på armén. Dessa personer hävdar att de anmält sig till en specifik tjänst gren, och att de inte uppskattar att flyttas för att kompensera för trupp brister. Ofta är de lovade positioner i den bakre som är tänkta att vara mindre farliga, men de befinner sig vid fronten i en främmande territorium och i situationer där de inte är utbildade för att hantera.

Många civila inte kände till stop-loss politiken fram till andra Gulfkriget var på god väg och soldater började protestera politiken, presidentkandidaten John Kerry används termen " bakdörren utkast "under 2004 i ett tal som var utformad för att ge uppmärksamhet åt frågan. Med en bakdörr utkast kan det militära lugnt hålla sig välfyllda utan att väcka allmänhetens uppmärksamhet att en fullskalig utkastet skulle, och många hävdar att detta gör det lättare för regeringen att fortsätta med militära aktioner, som statligt stöd till ett krig typiskt undermineras när ett förslag är på plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.